Verzenden | wall-art.nl

Wij verzenden met GLS, UPS en bij bestellingen van een groot formaat per transportbedrijf.


Levertijden

Voor levering kun je van ca. 4 tot 6 werkdagen uitgaan. Voor XXL pakketten die met een vervoersbedrijf worden geleverd kan levering langer duren dan 6 werkdagen. We verzenden alles vanuit ons productiecentrum in Duitsland. Rond feestdagen kan dit iets langer duren. Na verzending van je bestelling ontvang je de tracking gegevens.

Verzendkosten bedragen € 3,90 voor alle bestellingen in de shop naar Nederland en België.
Verzendkosten naar Denemarken, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zweden en Zwitserland bedragen € 9,90.

Houd er rekening mee dat wij geen invloed op de levertijden van pakketten hebben, hiervoor zijn wij afhankelijk van GLS.

Feestdagen en acties

Let op dat rondom de feestdagen en specifieke acties (zoals bijvoorbeeld Black Friday, Koningsdag etc.) de levertijd wat langer kan zijn. Vooral de post bezorgbedrijven hebben in die drukke periodes wat langer nodig om alle bestellingen te verwerken. Hou alsjeblieft altijd goed je tracking gegevens in de gaten.

Grote wanddecoraties worden verzonden per transportbedrijf.

Grote pakketten worden verstuurd per vervoersbedrijf. Levering hiervan kan langer in beslag nemen dan 6 werkdagen. De verzending per transportbedrijf vindt plaats van maandag tot vrijdag. Let op dat wij geen extra kosten voor onze rekening nemen voor voorkeuren welke jij doorgeeft (bijv. bezorging op een door jouw gewenst tijdstip). Indien je dit soort voorkeuren hebt, zijn de kosten voor jouzelf.

De transporteur neemt telefonisch contact met je op om je te informeren over het bezorgmoment - het is dus belangrijk een telefoonnummer door te geven waarop je goed bereikbaar bent. Als de afspraak is gemaakt, bestaat de mogelijkheid dat er een kleine vertraging optreedt, hou hier rekening mee.

Als je het pakket ontvangt dien je het goed te controleren op eventuele beschadigingen. Als er een beschadiging is vraag dan een geschreven bevestiging van de bezorger. In het geval van een grote beschadiging raden we je aan het pakket te weigeren. In beide gevallen dien je ons per e-mail te informeren met daarbij, indien mogelijk, een foto van de beschadiging.

 

Wij zijn er om jou te helpen. Als je vragen hebt, kun je te allen tijde contact opnemen via email [email protected]

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2 Waarschuwing Fout