58 Artikelen

Boerderijdieren

Filter
58 Artikelen per pagina

Boerderijdieren


Alleen al bij het woord boerderij gaan kinderogen stralen. Kinderen associëren een boerderij met veel natuur en dat ze de hele dag buiten kunnen spelen. Bovendien kunnen de kinderen bijna niet wachten om zich bezig te houden met het werk dat gedaan moet worden op de boerderij. Het voeren en verzorgen van dieren is populair bij jong en oud. Kleine avonturiers dromen ervan om hun trouwe viervoeters niet alleen te kunnen aaien, maar er ook op te kunnen rijden. Waar komen eieren, melk en co eigenlijk vandaan? Deze kennisleemte kan zeker op een boerderij worden gedicht. Het leven op de boerderij is ongetwijfeld afwisselend en spannend.

Niet iedereen heeft echter het geluk een boerderij zijn thuis te noemen. Vooral in de grote steden is men ver verwijderd van een landelijke idylle. Desalniettemin is er een manier om deze adembenemende natuurlijke omgeving binnen uw eigen vier muren te brengen. Wij van Wall-Art hebben voor dit onderwerp een interessant repertoire samengesteld dat de harten van alle natuurliefhebbers sneller doet kloppen.

Leven zoals op een ponyboerderij

Paarden veroorzaken tal van emoties, vooral bij meisjes, groot en klein, en zorgen voor meer aandacht. Hoe heet het? Geluk op aarde is te paard! Paardenliefhebbers kunnen niet zonder een muurschildering van deze trotse dieren. Vooral omdat er geweldige voorstellingen zijn die het potentieel hebben om muren op indrukwekkende wijze te laten zien.

Motieven van paarden zijn razend populair

Ben je aan het flirten om een ​​wit paard op het grote podium te krijgen? Wat dacht je van een 3D-muursticker die eruitziet als een muurdoorbraak door een bezienswaardige muurrand? In het beelddetail verschijnt een grijs paard in zwart-wit dat alleen maar 'hallo' wil zeggen. Dierlijke levendigheid creëer je ook met een groot formaat paardenhoofd. Dit type geïllustreerde muursticker kan in verschillende kleuren besteld worden. De blikvangers vormen een betoverend figuur in de woon- en eetkamer of in de entree.

In de kinderkamer komen alle kleine paardenliefhebbers aan hun trekken met muurstickers die een paardenstal weerspiegelen. Het veulen en de merrie kijken samen door het stalraam. We hebben ook leuke muurstickers uit de serie Bibi Blocksberg. De schattige paardenmuurstickers van Bibi & Tina zorgen gegarandeerd voor blije gezichten.

De canvas prints met de paarden in de meest uiteenlopende poses zijn een lust voor het oog. Of het nu gaat om jonge Haflinger-merries, een wilde Friese hengst of Andalusische hengsten in actie, de muurschilderingen katapulteren de toeschouwer automatisch het landschap in. Het zou ons niet verbazen als dit het verlangen naar de volgende rit vergroot.

Schapen, koeien, geiten en co. maken het plattelandsleven perfect

Weilanden begroeid met groen gras en schapen horen nu eenmaal bij het landelijk gebied. Kuddes schapen stralen een zekere rust uit. Acrylglasfoto's in panoramaformaat zijn een prachtige blikvanger voor grote wandoppervlakken. Dankzij het zwart-witte ontwerp kan de creatie eenvoudig in alle inrichtingsstijlen worden geïntegreerd. Het topproduct wordt met name aanbevolen voor Scandinavische woonomgevingen. Ook in de keuken komt een kudde schapen mooi tot zijn recht in de vorm van een spatscherm boven de gootsteen of het fornuis.

In de babykamer zorgen zelfklevende randen met schattige schaapjes voor een innemende sfeer. Net zo effectief zijn houten decoraties zoals de 4-delige set Schapen. De houten afbeeldingen van natuurlijk mahoniehout zijn ideaal als liefdevol slaapmiddel voor de kleintjes.

Boerderijdieren zijn ook een hit in de jeugdkamer. De ronde houten foto die een schattige foto van een big onthult, blijkt een trendy presentatie. Het varkentje kijkt vrolijk in de camera en verspreidt op een coole manier dierenpret.

Kleurrijk behang met boerderijdieren prikkelt de fantasie en maakt het kleine koninkrijk van het kind tot een onvergelijkbare blikvanger.

Willen jij en je dierbaren, ver weg van de boerderij, toch de buitenlucht opsnuiven, kijk dan eens goed naar de wanddecoraties in thema boerderijdieren. Onze collecties omvatten een breed scala aan motieven, of het nu gaat om de babykamer, kinderkamer of jeugdkamer. Zelfs volwassenen missen niets.

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Filter
subcategorieën
Test
Chat