Black & White

774 Artikelen
Filter

Zwart-wit Wanddecoratie - sterke contrasten die indruk makenDe twee kleuren zijn zo tegengesteld als maar kan. Net als dag en nacht, yin en yang. De simpele schoonheid van twee aspecten oefent een bijna magische aantrekkingskracht uit en dat is precies wat zwart-wit fotobehang en wanddecoratie zo aantrekkelijk maakt. Verschillen in helderheid, lichtspel en effecten zorgen voor sterke highlights in elke ruimte. Afhankelijk van hoe het daglicht in de ruimte of op de muur valt, creëren motieven en patronen keer op keer verschillende visuele ervaringen. Zo kunnen details tot leven komen en elkaar steeds weer afwisselen. Alleen al door het contrast ervaart het motief een zeer levendige authenticiteit. De verschillende motieven bieden een gevarieerd repertoire en hebben voor elk wat wils.

Iedereen die op zoek is naar het buitengewone, kan met contrastrijke wanddesigns indrukwekkende momenten in huis halen. Landschappen, geometrische patronen of fantasierijke tatoeages kunnen de ruimte of een deel ervan een geheel nieuwe sfeer geven. Omdat een tweekleurig ontwerp de focus volledig legt op wat wordt getoond. Bewoners en gasten letten op de motieven en het moment. Je ervaart een mindful sfeer met veel esprit. Op deze manier kunnen ook bepaalde delen van een ruimte vakkundig worden geënsceneerd. Of het nu in de eethoek moet zijn, de muur naast het banklandschap of achter het bed is geheel aan persoonlijke smaak. Alles mag.

Verbazingwekkende motieven en ongekende mogelijkheden

Zwart-witte motieven zorgen altijd voor een stijlvolle sfeer. Tegelijkertijd kan het fantasierijk of duidelijk en gestructureerd zijn. Afhankelijk van de inrichtingsstijl kunnen verschillende afbeeldingen worden gebruikt om jezelf uit te drukken en je huis meer expressie te geven. De grootte van de ruimte waarin je een licht en donker wanddesign wilt gebruiken, doet er niet toe.

Zelfs kleine ruimtes die multifunctioneel kunnen worden gebruikt, kunnen met motiefbehang in verschillende ruimtes worden opgedeeld. Als het behang meer donkere delen bevat dan lichtere, oogt een kamer rustiek, gezelliger en nodigt uit om lekker weg te kruipen. Overwegend lichtgekleurde muren laten zelfs kleine ruimtes groot en luchtig lijken. Als je van de mix houdt en als je meer waarde hecht aan het motief zelf dan aan het bereikte effect, kun je een uitgebalanceerde mix van lichte en donkere delen gebruiken bij het ontwerpen van de muur.

Achromatische kleuren tegen elke conventie

Zwart en wit zijn, net als hun tussenliggende grijstinten, achromatische kleuren. Ze vertegenwoordigen absoluut tegengestelde dingen. Niet alleen dag en nacht, maar ook zuiverheid en bedrieglijke duisternis, beschermende nacht en heldere dag. Het achromatische duo is bijna een beetje tragisch. Twee die samen willen komen, maar niet mogen. Omdat zwart de afwezigheid van licht betekent, terwijl wit puur licht belichaamt.

Zoals je kunt zien, zijn decoraties gemaakt van deze twee kleuren ook erg zinvol. Ze belichamen meer dan een of twee favoriete kleuren, ze staan ​​voor attitudes, toestanden en omstandigheden. Motiefbehang en muurstickers tarten deze conventies. Ze combineren wit en zwart en toveren fantastische motieven en indrukken tevoorschijn. Dit kunnen levensechte motieven zijn of artistieke arrangementen van bijzondere excentriciteit. Wit en zwart zijn stijlvolle uitspraken van goede smaak. Omdat levendigheid niet afhankelijk is van kleuren. Het komt voort uit de dynamiek van een motief en uit de expressie ervan. Er is vaak niet veel voor nodig om echt grote kunstwerken te maken. Laat u dus inspireren door de keuze van het motief en vind uw eigen lievelingsmotief.

Natuurlijk, levendig en stedelijk - zwart en wit

De combinatie van zwart en wit is modern en eigentijds. Van het retro patroon tot de moderne stijl, alles is mogelijk. Modern wonen heeft vele gezichten. Bepaalde woonstijlen kunnen worden geaccentueerd met foto's. De wildromantische eclectische living met veel vintage accessoires of de nostalgische shabby chic, ze zijn allemaal perfect te combineren met beide uiteinden van het kleurenpalet. Ook vrienden van de Scandinavische Scandi-stijl kunnen hun puristisch mooie woning opwaarderen.

De licht-donkermotieven en behang zijn zeker één ding, met elke versie en in elke kamer heel individueel en altijd absoluut persoonlijk. Het kan zo gemakkelijk zijn om jezelf te zijn.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat