De feestdagen zijn druk, zeker voor onze productie. Bestel daarom op tijd. Samen maken we er een mooie maand van!
vanaf €10,99

Jouw foto als wanddecoratie op Poster

Jouw eigen foto als poster. Je favoriete vakantiefoto of mooiste herinnering als wanddecoratie in hoge kwaliteit.

Bij Wall-Art kun je je lievelingsfoto in diverse afmetingen laten afdrukken als poster.


Upload en configureer de foto hier »

Jouw poster op premium posterpapier

 • Onze belofte naar jou

  Wij drukken je poster op 130g stevig, glanzend posterpapier. Het papier heeft meerdere lagen, is krasvast en uiteraard FSC gecertificeerd. De glans van het papier geeft de afbeelding een schitterende diepte en laat de kleuren prachtig uitkomen.

 • Eyecatcher voor elke ruimte

  Onze poster in alle mogelijk maten passen altijd, op welke muur dan ook! Typografie? Prachtige fotokunst? Of natuurlijk jouw eigen foto. Je kunt ook eenvoudig een ontwerp uit onze uitgebreide bibliotheek kiezen.

 • Posters ophangen

  Ophangen is eenvoudig, kies bij onze accessoires uit washi tape, zelfklevende pads, lijsten, klemmen en nog veel meer. Het ophangen is altijd eenvoudig en verandert je kamer in een oogwenk naar een nieuwe moderne look and feel.

 • Tip!

  Gun jouw foto als poster het allerbeste, en kies een bijpassende lijst. Naast gewoon zwart en wit hebben we ook goud- en zilverkleurige lijsten. Deze lijsten zijn natuurlijk herbruikbaar, zo geniet je nog langer van je aankoop!


Materiaalbeschrijving Poster

Onze posters worden gedrukt op 130g stevig, glanzend posterpapier. De posters zijn heel eenvoudig op te hangen met zelfklevende pads, in een frame, of met pins.

Helemaal modern wordt het inlijsten van je posters in een hoogwaardige lijst. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Eigenschappen
 • Milieuvriendelijk en hoogwaardig gedrukt met onze speciale inkt
 • Eenvoudig ophangen, met pins, met zelfklevende pads of kies een prachtige lijst
 • Ideëen voor het ophangen: Tesa Tacks zelfklevende pads, washi tape, posterlijsten van hout, posterklemmen van metaal... alles is bij onze accessoires te vinden

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout