627 Artikelen

Abstract

Filter
96 Artikelen per pagina
Vorige pagina
1
Volgende pagina

Muurschilderingen, fotobehang, muurstickers abstract


Hou je van moderne kunst? Hou je van bizarre vormen? Geeft u de voorkeur aan afbeeldingen die u kunt interpreteren in plaats van de werkelijkheid erop getekend te zien? Dan bent u precies op de goede weg in onze themacategorie "abstract". Hier vindt u schilderijen, tekeningen, foto's met abstracte motieven. We presenteren niet alleen muurstickers, maar ook veel mooi behang met geometrische vormen in een grote verscheidenheid aan kleuren. Laat u inspireren door muurschilderingen, muurstickers, posters, fotobehang. U zult ongetwijfeld objecten ontdekken die u niet kunt weerstaan.


Foto's vol fantasie

Kortom, abstracte representatie zou kunnen worden geschetst als niet-representatief. Maar als het om kunst gaat, is dat veel te kortzichtig. Aan de ene kant geeft elke schilder alleen weer wat hij subjectief ziet of denkt te zien, aan de andere kant zijn geometrische vormen beslist representatief. De natuur om ons heen zit vol met driehoeken, vijfhoeken en zeshoeken, cirkels, ovalen en lijnen. Kijken naar een uitvergrote sneeuwvlok, levende cellen of de mineralen is genoeg. Dus in wezen is abstracte kunst ook representatief, alleen dat het niet stopt bij de uiterlijke schijn van dingen.


Andere representaties van abstracte kunst zijn zelfs representatief of gedeeltelijk representatief. Gezichten en figuren, gebouwen, dieren of planten worden vanuit een heel ander perspectief getoond. De achtergronden zijn dan vaak geheel abstract getekend.


Mogen de kunstcritici hier meer dan 100 jaar over discussiëren. Het is voor jou belangrijk dat een foto uit je ziel spreekt en dat je hem mooi vindt. De keuze is enorm. Je vindt tweekleurige afbeeldingen, zwart-witfoto's en schilderijen waar de kleuren exploderen. De foto's zijn niet zo ver van de werkelijkheid.


Zo is er bijvoorbeeld de afbeelding van plexiglas in zwart, bruin en grijstinten van Zamart. Als je het ziet, kun je zeker denken aan een heide of een dicht begroeide waterloop. Een glasplaat toont een vallende waterdruppel met de waterringen eromheen in een unieke schoonheid. De zwart-witte muursticker "saxofoon" is samengesteld uit ornamenten en geometrische vormen, waaruit zichtbare tonen ontsnappen als tonen. De afbeeldingen laten een grote verscheidenheid aan interpretaties toe en zijn een schatkamer voor de menselijke verbeelding.


Komen de muurschilderingen overeen met het ontwerp van de kamer?

Laat je bij het kopen van een canvas, een mooie foto van glas of een poster niet alleen leiden door de stijl van je interieur. Kies grote en kleine muurschilderingen op basis van de art direction die u verkiest. Een decoratief, groot, mooi ingelijst abstract schilderij past net zo goed bij je klassieke meubel als bij het moderne interieur.


Als het om kleuren gaat, mag harmonie echter niet worden verwaarloosd. De wilde, kleurrijke explosie van kleuren komt alleen tot zijn recht tegen een subtiele achtergrond. Als je al heel kleurrijk bent ingericht, kunnen te kleurrijke foto's te veel onrust uitstralen. Aan de andere kant zijn meubels die qua kleur en stijl zijn gereduceerd, zoals modern-minimalistisch of industrieel design, perfect voor grootschalige kleurexperimenten op de muurschilderingen.


De achtergrond, muurkleur en behang zijn echter belangrijk voor het effect van je muurschilderingen. Of er foto's worden opgehangen of dat er later een grote muursticker wordt aangebracht, moet al bij het plannen van de kamer worden overwogen. Muren die behangen gaan worden behangen in een effen kleur of behang met een subtiel patroon. Licht of donker behang, het hangt ervan af hoe licht de kamer is, hoe groot en wat voor wanddecoratie je later wilt kopen. Heldere contrasten kunnen een ruimte op indrukwekkende wijze verlevendigen. Zwart-wit afbeeldingen werken bijvoorbeeld ook op donker behang of muurverf. Abstracte, zeer kleurrijke schilderijen of foto's kunnen een lichte achtergrond verdragen.


We hebben ook chique fotolijsten van hoge kwaliteit in onze winkel. Hierdoor blijft er een bepaalde afstand tussen behang en foto en kan een muurschildering nog intenser overkomen in een elegante lijst. De verschillende materialen voor onze afbeeldingsafdrukken bieden je ook mogelijkheden om je aan te passen aan de uitstraling van de kamer.


Onze foto's op glas of acrylglas bieden u een moderne uitstraling en tegelijkertijd een prachtige optische diepte. De afbeelding op een van de hoogwaardige posters is zeer voordelig. Met een lijst krijgt het posterbeeld een klassiek tintje. De onverslaanbare klassieker onder de fotoafdrukken is het canvas. Onze kwaliteitsdoeken zijn gemaakt van gerecyclede materialen voor duurzaamheid en geweldige beeldreproductie.


behang en fotobehang

Met abstracte illustraties en patronen laten we je prachtige behangpapieren en decoratieve grote afbeeldingen op fotobehang zien. In de selectie vind je behang met cirkels, driehoeken of ruiten in pastelkleuren of sterkere tinten. Vind decoratief vliesbehang van zeer hoge kwaliteit voor uw kamer. U hoeft deze achtergronden niet te plakken. De speciale pasta kan eenvoudig op de muur worden aangebracht, wat tijd bespaart en het behangen vereenvoudigt.


Het fotobehang biedt je een muurschildering in het absolute superformaat. Een abstract schilderij of een foto wordt 1:1 in reuzenformaat op het vliesbehang overgebracht. Details die in het kleinere formaat gemakkelijk over het hoofd worden gezien, komen goed tot hun recht. Fotobehang houdt een kamer met een bijzondere charme. De afbeelding lijkt de ruimte met één dimensie uit te breiden.


Op vliesbehang vind je reproducties van planten of geometrische vormen. Je vindt behang met indrukwekkende motieven en patronen in decoratieve kleuren voor een decoratieve muur in de woonkamer of eetkamer.


Artistieke prints voor elke kamer

Vind onze winkel abstracte weergaven van beroemde kunstwerken, pixelart-afbeeldingen, geometrische fantasieën, kleurexplosies, gestileerde bloemen, mensen, dieren, gebouwen en nog veel meer. Ontdek unieke abstracte bewerkingen van artistieke foto's en decoratieve patronen en achtergronden.


Koop foto's voor uw huis, praktijk, winkel of bedrijf online bij ons tegen zeer scherpe prijzen. Versier je muren individueel en naar eigen smaak. Vergeet niet rond te kijken in onze vele andere categorieën voor muurschilderingen en prachtige muur- en kamerdecoraties. Ontdek werken van bekende kunstenaars, schilders en fotografen en kunstwerken van nieuwkomers op WallArt.


Je vindt er veel wanddecoraties in tal van formaten, in vierkant, rond of ovaal formaat. Voor foto's die zonder fotohanger worden verzonden, vindt u bij ons alle materialen voor het bevestigen van de verschillende foto's. We bieden ook accessoires voor het behangen van ons behang en fotobehang tegen lage prijzen en in hoge kwaliteit.


 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Filter
subcategorieën
Test
Chat