Zomer

210 Artikelen
Filter

Zomer


Zodra je opstaat, hangt er zo'n kriebel in de lucht dat je automatisch uitkijkt naar de komende dag. Als de temperaturen tussen de 22 en 26 graden zijn en er een licht briesje in ons gezicht waait, dan voelt de zomerdag helemaal perfect. In de zomer voelen wij mensen een aangename lichtheid. Zelfs volle werkdagen worden met dit mooie weer als meer ontspannen ervaren.

Door het mooie weer wordt de stemming opgetild en komen er positieve energieën vrij. De zomer komt ons tegemoet met veel kleuren en bloemen. We hebben de ZOMER-afdeling in onze muurkunstwinkel geïntroduceerd, zodat je meer dan een paar maanden kunt genieten van dit prachtige decor. Hier vindt u prachtige en kleurrijke muurschilderingen die u een stuk dichter bij de mediterrane flair en de zomerse wereld brengen.

U zult verlangen naar deze atmosferische en energetische kaarten

Zomerfoto's en zomerlandschappen boeien automatisch alle kijkers. Of het nu gaat om een ​​tropisch strand, velden met zonnebloemen, zonsondergangen of een imposante waterval, de zomerse motieven associëren onbeperkte vrijheid en levensvreugde.

Muurschilderingen die de zomerse sfeer uitdrukken, toveren automatisch een glimlach op ons gezicht. Katapulteer ons mentaal naar een andere plek en haal herinneringen op aan voorbije vakantiedagen. Ze moedigen ons aan om terug te willen naar het zonovergoten strand van onze laatste vakantiereis.

De stemmingsverbeteraars hebben een ongelooflijk potentieel. Ongeacht leeftijd en geslacht bezorgen de topverkopers ons prachtige momenten. De SUMMER-collectie is verrassend en inventief, net als de natuur in deze tijd van het jaar. De verschillende ontwerpen passen in de meest uiteenlopende inrichtingswerelden.

Hou je ervan als de dagen langer worden en de zon alle schaduwen uit ons leven verdrijft? Dan zijn zomerfoto's voor jou gemaakt. De zomer staat voor vrolijkheid en geluk. De optimistische hangers zullen zeker vrolijkheid in huis brengen.

Een uitkomst voor zonnige geesten

Uitzicht op schuimende zeeën, zonovergoten bergen en kalme meren passen zowel in residentiële als commerciële interieurs. Zoals een canvas op groot formaat met een dromerig motief ons op een slimme manier afleidt van de plagen van alledag. Het heeft zelfs de kracht om in praktijkruimtes een bijzondere sfeer te creëren en patiënten uit te nodigen om te ontspannen.

U kunt ook andere stilistische middelen gebruiken om uw muren speciale aandacht te geven. Fotomurals, 3D-muurtattoos of posters kunnen op indrukwekkende wijze afleiden van een steriele omgeving met een aantrekkelijk zomers plaatje.

Als u zich bezighoudt met kleurentheorie, zult u snel herkennen welke tonen harmoniëren met uw ideeën. Een poster met een blauwe lucht en blauwe zee geeft aan dat je in veilige haven bent. Blauw is een zachte kleur en staat evenzeer voor de droom van vrijheid en eindeloze uitgestrektheid. De nuance wekt ook vertrouwen en verbindt ook introversie. Groene natuurfoto's geven je een gevoel van frisheid en geborgenheid. Met warme gele en bruine tinten gaat het hele organisme in rust.

Geluk trekt het huis binnen met zomerse creaties in sappige sinaasappel. De stemmingsverbeterende kleur onderstreept de lichtheid van het bestaan. Dus als je oranje als kleur in je eigen vier muren verwerkt, heeft dat een positief effect op je welzijn. Kortom, zomerfoto's wekken niet alleen geluksgevoelens op, ze creëren ook een antidepressieve dieptewerking.

Zomermuurschilderingen presenteren zich in een verscheidenheid aan scènes en vormen

Wil je een rustplek die het bekijken waard is in je slaapkamer? Is er tot nu toe niet veel te zien geweest in je privékamer? Maak een einde aan kale muren die alleen maar spanning uitstralen. Geef in plaats daarvan je slaapkamer een zomerse make-over. Vooral omdat er hier bij Wall-Art veel geweldige blije makers op je wachten. Onder andere een fotobehang die een klaproosveld laat zien in de zonsondergang of een uitgestrekt zandstrand nodigt uit tot dromen.

Muurstickers met een uniek 3D-effect zorgen bovendien voor betovering. Met een muurtattoo die een gedeelte van de muur uitbeeldt waar een strandstoel te zien is, komen de vakantiegevoelens meteen naar boven. Deze presentatie slaat een uitstekend figuur in de gang of eetkamer.

Je krijgt veel natuurlijkheid met muurschilderingen van hout. Houtdecoratie is eigenlijk een nobele ontwerpbenadering om zomerse frisheid in uw persoonlijke kosmos te brengen. Behoor jij tot de doelgroep die gepassioneerd is door de nieuwste designs en trends? Heerlijk, dan zit je goed met houtdecoratie. De wanddecoratie van natuurlijk en onbehandeld populierenfineer zorgt voor een warme en gezellige sfeer. Houtdecoratie is stabiel, reflectiearm en duurzaam. Ook op het gebied van creativiteit heeft Holzdeko veel te bieden. Een goed voorbeeld hiervan zijn letters van hout, die gemakkelijk in een keuken of hal kunnen worden geïntegreerd. Een houten spreuk is ook perfect als decoratie voor de relaxruimte in je woonkamer.

We bloeien zodra de eerste zonnestralen verschijnen, we zijn blij en vol energie. Wilt u deze levensvreugde overbrengen naar uw thuisoase van welzijn? Dan moeten muurschilderingen in een zomerse outfit zeker hun weg vinden naar jouw kamers. Vooral in de donkere maanden toveren de zonnige portretten een glimlach op ons gezicht. Tot slot willen we nog een insidertip delen. Onze tuintafel met prachtig steenmozaïek verfraait liefdevol uw favoriete hoekje zowel binnen als buiten.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat