Hexagon

Hexagon DecoratiesJe ziet ze steeds vaker in de woonbladen en in de interieurprogramma's op televisie: hexagon decoraties. Het leuke aan hexagons aan de muur is dat je er een unieke collage mee creëert die je zelf samenstelt.


De speelse vorm van de zeshoekige hexagons zijn een blikvanger in ieder interieur en passen uitstekend op de muur in je woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Eenvoudig op te hangen met zelfklevende pads of dubbelzijdig tape en dus ook weer eenvoudig te wisselen met andere hexagon prints als je bijvoorbeeld per seizoen een andere sfeer wilt in huis.


Of je nu kiest voor drie hexagons aan de muur, één grote hexagon of een combinatie van verschillende maten hexagons in juist één specifiek thema of volledig verschillend van elkaar. Wat je ook bij elkaar shopt aan wall-art hexagons, het is jouw unieke collage van hexagon decoraties.


Combineer teksten op hexagons met full colour afbeeldingen op alu-dibond of hout, allemaal in zeshoekige stijl. Populair bij interieurstylisten en bij onze klanten, want je kunt kiezen uit een enorm assortiment hexagon muurdecoraties bij wall-art.


Kies zelf het materiaal wat je voorkeur heeft. Ga voor landelijk hout of voor stoer en industrieel alu-dibond. Veel plezier met het kiezen en daarna ophangen van een mooie hexagon collage op jouw muur. Heb je vragen? Vraag het ons. We helpen je graag verder.


Hexagon Decoraties (0 Artikelen)

Creëer de mooiste collage op je muur met hexagon decoraties. Gemaakt van hout of alu-dibond. Bij wall-art bestel je de mooiste hexagons.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout