15% korting op alles!*
27.01.23 - 30.01.23
vanaf €29
Code: alles15

*Uitgesloten zijn cadeaubonnen en reeds afgeprijsde artikelen. Niet met terugwerkende kracht inwisselbaar.

RetournerenAlgemeenBij Wall-Art worden 90% van de artikelen pas geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Je krijgt derhalve geen product dat al tijden in het magazijn heeft gelegen. Wij produceren speciaal voor jou!

Lees dit gehele artikel goed door voordat je iets aan ons terugstuurt! Pas na contact met Wall-Art kun je de artikelen terugsturen, zie verder in de tekst.Procedure herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen de koopovereenkomst te herroepen zonder opgave van redenen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product in bezit krijgt. Bij een levering van een order die uit meerdere artikelen bestaat, gaat deze termijn in na ontvangst van het laatste artikel.

Meld je retour eerst bij Klantenservice

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je per mail je retour te melden aan onze klantenservice via email. Vermeld hierin kort wat de reden is van retour, indien mogelijk met daarbij foto's mocht het om schade gaan of een foutief ontvangen product. Vervolgens ontvang je van onze klantenservice een reactie met de verder procedure. Wacht altijd even op deze reactie voor je het pakket retourneert, om verwarring te voorkomen. Ondanks dat we altijd hard werken om iedereen z.s.m. te antwoorden, kan het enkele werkdagen duren voor we kunnen reageren i.v.m. drukte. Maak je geen zorgen, deze tijd gaat niet van de herroepingsperiode af.

Adres:

K&L Wall Art GmbH

Buckower Chaussee 114

12277 Berlijn

Duitsland

Voor u een zending retour stuurt dient dit altijd eerst gemeld te worden alvorens u tot retourneren overgaat. Meldt dit via onze klantenservice via email en wacht alstublieft op een bevestiging.

Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen we je een ontvangstbevestiging van de herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn/bedenktijd kunnen wij je herroeping helaas niet meer in behandeling nemen.

U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!Gevolgen van herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot dat moment hebt gedaan voor de producten retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, zodat we kunnen beoordelen of het product in goede staat is ontvangen door ons.

Je dient de goederen binnen 14 dagen na de dag waarop jij besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Belangrijk is dat wij het product in goede staat van je terugkrijgen (zie verderop hoe retour te sturen).

In het geval van een defect of beschadigd artikel ontvangen we graag eerst één of meerdere foto’s per mail waarop we dit kunnen beoordelen. Neem in dat geval altijd eerst contact op met onze klantenservice.

Retourkosten zijn voor eigen rekening! Een retourlabel van Wall-Art kan aangevraagd worden, deze cost € 10,- en zal worden afgetrokken van het te crediteren bedrag.

Voordat de artikelen teruggestuurd worden, dient de klant te wachten op instructies van Wall-Art. Dit omvat onder andere de wijze van versturen met Wall-Art retourlabel. Als de klant niet wacht op deze instructies gaat de klant akkoord met het zelf betalen van de retourkosten.

De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van een andere behandeling dan nodig is om de aard en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat beschadigde items (anders dan het uitpakken van deze items voor het bekijken of deze in goede staat verkeren) niet vergoed zullen worden. Duidelijke transportschade valt hier natuurlijk niet onder.Uitsluitingen van herroeping

Het herroepingsrecht geldt niet met betrekking tot de volgende overeenkomsten:

-Overeenkomsten voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Hieronder vallen alle bestellingen die geplaatst zijn middels onze 'Configurator', ofwel het laten produceren van een artikel op basis van een eigen afbeelding of gebaseerd op een afbeelding uit onze bibliotheek. Al deze artikelen worden specifiek voor de klant gemaakt en zijn derhalve volledig uitgesloten van het herroepingsrecht. Als de kwaliteit van het product met uw eigen foto tegenvalt, valt dit niet onder het recht van retour. Bij het uploaden van uw eigen foto is de kwaliteit van de foto aangegeven waarmee u akkoord bent gegaan bij het plaatsen van uw bestelling. Wall-art accepteert geen retouren als eigen foto's geen goede kwaliteit hebben.

-Al onze verf is uitgesloten van het herroepingsrecht en kan niet worden geretourneerd. Dit omdat onze verf volledig op klantenspecificatie gemengd wordt.

-Cadeabonnen zijn uitgesloten van retourrecht.

-Tevens uitgesloten van retourrecht zijn keukenachterwanden, daar deze specifiek op maat geproduceerd worden.Informatie over het retourzenden

Bij het herroepen van de koopovereenkomst komen de kosten van retourzenden voor rekening van de klant. Je dient op de volgende wijze je product retour te sturen:

-Het product dient deugdelijk verpakt te worden in de originele verpakking. Je dient het product weer in te pakken zoals je het ontvangen hebt. Alleen op deze wijze kunnen de producten deugdelijk verstuurd worden.

Het product dient uiteraard onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Als wij constateren dat een product beschadigd of gebruikt is, kunnen wij de retour/herroeping niet in behandeling nemen.

-Voor het retourneren betaal je zelf de retourkosten. Van ons ontvang je nadat je de herroeping hebt gemeld het adres waar de retourzending naartoe gestuurd kan worden.

-Zorg zelf voor een bewijs van retourzenden.

-U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!

Het niet naleven van deze instructie kan tot gevolgen hebben dat het product beschadigd bij ons aankomt, in dat geval kunnen wij de retour niet in behandeling nemen en je niet terugbetalen. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor een bewijs van retourzending. Bij een retourzending die kwijtgeraakt is, zullen wij altijd vragen naar het verzendbewijs van de retourzending. Dit hebben wij wettelijk nodig om de retour/herroeping te kunnen behandelen.!! Let op !!

U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!


De retourkosten zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland bedragen deze €5,99. Vanuit Belgie wisselt dit, maar het ligt rond de €13,-. Pakketten die bij u geleverd zijn per vrachtwagen vanwege het grote formaat (dit gaat om plexiglas schilderijen en canvas schilderijen van boven de 150 cm, ook geldt dit voor wandcirkels van 100cm en groter), kosten veel om te retourneren, dit kan rond de € 60,- a € 80,- liggen. Let op, dit gaat dus alleen om plexiglas en canvas schilderijen van boven de 150 cm en wandcirkels met een diameter van 100cm of meer (geen behangcirkels uiteraard).

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Succesvol aan je mandje toegevoegd!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SuccesWaarschuwingFout
Filter
Behang