RetournerenAlgemeen

Bij Wall-Art worden 90% van de artikelen pas geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Je krijgt derhalve geen product dat al tijden in het magazijn heeft gelegen. Wij produceren speciaal voor jou!Annuleringen

Als u een bestelling annuleert bedragen de kosten hiervoor 1 euro. Zowel de initiële betaling die u gedaan heeft, als de terugbetaling worden verwerkt via Adyen en per transactie is dit 50 cent. De totaalkosten van 1 euro worden in mindering gebracht op uw terugbetaling.Procedure herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen de koopovereenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product in bezit krijgt. Bij een levering van een order die uit meerdere artikelen bestaat, gaat deze termijn in na ontvangst van het laatste artikel.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons per e-mail op de hoogte stellen van je beslissing om de overeenkomst te herroepen. Je kunt het modelformulier voor herroeping of een andere duidelijk geformuleerde verklaring elektronisch invullen en opsturen via ons website retourformulier

Voor u een zending retour stuurt dient dit altijd eerst gemeld te worden alvorens u tot retourneren overgaat. Meldt dit via email en wacht alstublieft op een bevestiging.

Als je van deze mogelijkheid gebruik maakt zullen we je een ontvangstbevestiging van de herroeping sturen.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn/bedenktijd kunnen wij je herroeping helaas niet meer in behandeling nemen.

U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!Gevolgen van herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot dat moment hebt gedaan voor de producten retour. Omdat wij alle producten produceren voor iedere individuele bestelling en geretourneerde artikelen nooit opnieuw verkopen, zijn we genoodzaakt onkosten voor geretourneerde artikelen door te berekenen als er meerdere soortgelijke artikelen besteld worden om te kijken wat thuis het mooist staat. Per geretourneerd artikel is dit 2,49 euro. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, zodat we kunnen beoordelen of het product in goede staat is ontvangen door ons.

Je dient de goederen binnen 14 dagen na de dag waarop jij besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Belangrijk is dat wij het product in goede staat van je terugkrijgen (zie verderop hoe retour te sturen).

In het geval van een defect of beschadigd artikel ontvangen we graag eerst één of meerdere foto’s per mail waarop we dit kunnen beoordelen. Neem in dat geval altijd eerst contact op met onze klantenservice.Uitsluitingen van herroeping

Het herroepingsrecht geldt niet met betrekking tot de volgende overeenkomsten:

-Overeenkomsten voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Hieronder vallen alle bestellingen die geplaatst zijn middels onze 'Configurator', ofwel het laten produceren van een artikel op basis van een eigen afbeelding of gebaseerd op een afbeelding uit onze bibliotheek. Al deze artikelen worden specifiek voor de klant gemaakt en zijn derhalve volledig uitgesloten van het herroepingsrecht. Als de kwaliteit van het product met uw eigen foto tegenvalt, valt dit niet onder het recht van retour. Bij het uploaden van uw eigen foto is de kwaliteit van de foto aangegeven waarmee u akkoord bent gegaan bij het plaatsen van uw bestelling. Wall-art accepteert geen retouren als eigen foto's geen goede kwaliteit hebben.

-Al onze verf is uitgesloten van het herroepingsrecht en kan niet worden geretourneerd. Dit omdat onze verf volledig op klantenspecificatie gemengd wordt.

-Cadeabonnen zijn uitgesloten van retourrecht.

-Tevens uitgesloten van retourrecht zijn keukenachterwanden, daar deze specifiek op maat geproduceerd worden.Informatie over het retourzenden

Bij het herroepen van de koopovereenkomst komen de kosten van retourzenden voor rekening van de klant. Je dient op de volgende wijze je product retour te sturen:

-Het product dient deugdelijk verpakt te worden in de originele verpakking. Je dient het product weer in te pakken zoals je het ontvangen hebt. Alleen op deze wijze kunnen de producten deugdelijk verstuurd worden.

Het product dient uiteraard onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Als wij constateren dat een product beschadigd of gebruikt is, kunnen wij de retour/herroeping niet in behandeling nemen.

-Voor het retourneren betaal je zelf de retourkosten. Van ons ontvang je nadat je de herroeping hebt gemeld het adres waar de retourzending naartoe gestuurd kan worden.

-Zorg zelf voor een bewijs van retourzenden.

-U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!

Het niet naleven van deze instructie kan tot gevolgen hebben dat het product beschadigd bij ons aankomt, in dat geval kunnen wij de retour niet in behandeling nemen en je niet terugbetalen. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor een bewijs van retourzending. Bij een retourzending die kwijtgeraakt is, zullen wij altijd vragen naar het verzendbewijs van de retourzending. Dit hebben wij wettelijk nodig om de retour/herroeping te kunnen behandelen.!! Let op !!

U dient altijd aan de buitenzijde van het pakket uw ordernummer te vermelden. Dit nummer vindt u op uw pakbon. Zonder dit nummer kan uw retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan uw retourbetaling ook niet gedaan worden!


De retourkosten zijn voor eigen rekening. Binnen Nederland bedragen deze €5,99. Vanuit Belgie wisselt dit, maar het ligt rond de €13,-. Pakketten die bij u geleverd zijn per vrachtwagen vanwege het grote formaat (dit gaat om plexiglas schilderijen en canvas schilderijen van boven de 150 cm, ook geldt dit voor wandcirkels van 100cm en groter), kosten veel om te retourneren, dit kan rond de € 60,- a € 80,- liggen. Let op, dit gaat dus alleen om plexiglas en canvas schilderijen van boven de 150 cm en wandcirkels met een diameter van 100cm of meer (geen behangcirkels uiteraard).

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout
Filter
Behang