RetournerenBij Wall-Art worden 90% van de artikelen pas geproduceerd nadat je een bestelling hebt geplaatst. Je krijgt derhalve geen product dat al tijden in het magazijn heeft gelegen. Wij produceren speciaal voor jou!

Lees dit gehele artikel goed door voordat je iets aan ons terugstuurt!Belangrijk is dat de retourzending ons ongebruikt en onbeschadigd (in originele staat) bereikt.Procedure herroepingsrecht

Je hebt wettelijk het recht om binnen een termijn van 14 dagen de koopovereenkomst te herroepen zonder opgave van redenen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product in bezit krijgt. Bij een levering van een order die uit meerdere artikelen bestaat, gaat deze termijn in na ontvangst van het laatste artikel.

Hoe retourneer je jouw pakket

Belangrijk is dat de retourzending ons ongebruikt en onbeschadigd (in originele staat) bereikt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je per mail je retour te melden aan onze klantenservice via email. Vermeld hierin kort wat de reden is van retour, indien mogelijk met daarbij foto's mocht het om schade gaan of een foutief ontvangen product. Als je een retourlabel wilt ontvangen, meld je dit ook. Vervolgens kun je na ontvangst van het retourlabel het pakket retourneren. De kosten van retourneren bedragen 10 euro als het om reguliere pakketpost gaat, deze kosten worden ingehouden van het terug te ontvangen bedrag nadat we je retour hebben verwerkt.

Adres:

K&L Wall Art GmbH

Buckower Chaussee 114

12277 Berlijn

Duitsland

Voor je een zending retour stuurt dient dit altijd eerst gemeld te worden alvorens je tot retourneren overgaat. Meldt dit via onze klantenservice via email en wacht vervolgens op je retourlabel als je hebt aangegeven een retourlabel te willen ontvangen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na het verstrijken van de wettelijke herroepingstermijn/bedenktijd kunnen wij je herroeping helaas niet meer in behandeling nemen. Je dient altijd aan de buitenzijde van het pakket het ordernummer te vermelden. Dit nummer vind je op de pakbon. Zonder dit nummer kan je retour niet verwerkt worden, dientengevolge kan de retourbetaling ook niet gedaan worden! Maak je geen zorgen over het te laat aankomen van je retour, zodra we de verzendbevestiging kunnen nagaan via het retourlabel, volstaat het als dit binnen de 14 daagse termijn is gedaan.Gevolgen van herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling die je tot dat moment hebt gedaan voor de producten retour. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, zodat we kunnen beoordelen of het product in goede staat is ontvangen door ons.

Je dient de goederen binnen 14 dagen na de dag waarop jij besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Belangrijk is dat wij het product in goede staat van je terugkrijgen (zie verderop hoe retour te sturen).

Retourkosten zijn voor eigen rekening! Een retourlabel van Wall-Art kan aangevraagd worden via [email protected], deze kost € 10,- en zal worden afgetrokken van het te crediteren bedrag.

De klant is aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen die het gevolg is van een andere behandeling dan nodig is om de aard en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat beschadigde items (anders dan het uitpakken van deze items voor het bekijken of deze in goede staat verkeren) niet vergoed zullen worden. Duidelijke transportschade valt hier natuurlijk niet onder.Uitsluitingen van herroeping

Het herroepingsrecht geldt niet met betrekking tot de volgende overeenkomsten:

-Overeenkomsten voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde zaken, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Hieronder vallen alle bestellingen die geplaatst zijn middels onze 'Configurator', ofwel het laten produceren van een artikel op basis van een eigen afbeelding of gebaseerd op een afbeelding uit onze bibliotheek. Al deze artikelen worden specifiek voor de klant gemaakt en zijn derhalve volledig uitgesloten van het herroepingsrecht. Als de kwaliteit van het product met uw eigen foto tegenvalt, valt dit niet onder het recht van retour. Bij het uploaden van uw eigen foto is de kwaliteit van de foto aangegeven waarmee u akkoord bent gegaan bij het plaatsen van uw bestelling. Wall-art accepteert geen retouren als eigen foto's geen goede kwaliteit hebben.

-Al onze verf is uitgesloten van het herroepingsrecht en kan niet worden geretourneerd. Dit omdat onze verf volledig op klantenspecificatie gemengd wordt.

-Cadeabonnen zijn uitgesloten van retourrecht.

-Tevens uitgesloten van retourrecht zijn keukenachterwanden, daar deze specifiek op maat geproduceerd worden.Informatie over het retourzenden

Bij het herroepen van de koopovereenkomst komen de kosten van retourzenden voor rekening van de klant. Je dient op de volgende wijze je product retour te sturen:

-Het product dient deugdelijk verpakt te worden in de originele verpakking. Je dient het product weer in te pakken zoals je het ontvangen hebt. Alleen op deze wijze kunnen de producten deugdelijk verstuurd worden.

Het product dient uiteraard onbeschadigd en ongebruikt te zijn. Als wij constateren dat een product beschadigd of gebruikt is, kunnen wij de retour/herroeping niet in behandeling nemen.

-Voor het retourneren betaal je zelf de retourkosten. Per mail kun je een retourlabel aanvragen waarmee je het pakket kunt retourneren. Gaat het om een XXL zending wat niet met reguliere pakketpost bij je is geleverd, wacht dan op verdere instructies. Let tevens op dat de retourkosten in het geval van een XXL zending op kunnen lopen tot 100 euro.

-Zorg zelf voor een bewijs van retourzenden.

Het niet naleven van deze instructie kan tot gevolgen hebben dat het product beschadigd bij ons aankomt, in dat geval kunnen wij de retour niet in behandeling nemen en je niet terugbetalen. Bij het retourneren ben je zelf verantwoordelijk voor een bewijs van retourzending. Bij een retourzending die kwijtgeraakt is, zullen wij altijd vragen naar het verzendbewijs van de retourzending. Dit hebben wij wettelijk nodig om de retour/herroeping te kunnen behandelen.!! Let op !!


De retourkosten zijn voor eigen rekening. Pakketten die bij u geleverd zijn per vrachtwagen vanwege het grote formaat (dit gaat om plexiglas schilderijen en canvas schilderijen van boven de 150 cm, ook geldt dit voor wandcirkels van 100cm en groter), kosten veel om te retourneren, dit kan rond € 100,- liggen. Let op, dit gaat dus alleen om plexiglas en canvas schilderijen van boven de 150 cm en wandcirkels met een diameter van 100cm of meer (geen behangcirkels uiteraard).

Pakketten die bij u geleverd zijn per reguliere pakketpost kosten 10 euro om te retourneren.

Belangrijk is dat de retourzending ons ongebruikt en onbeschadigd (in originele staat) bereikt.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Test
Chat