70 Artikelen

Buddha

Filter
70 Artikelen per pagina

Boeddhabeelden voor een harmonieuze decoratie


Boeddhabeelden zijn ontroerend en geven een ruimte een spirituele sfeer. Iedereen die diep in de ogen van de verlichte kijkt, voelt vriendelijkheid, kalmte en concentratie. Met een Boeddhabeeld zet je meer dan alleen een accent in de kamer, je creëert een interieur dat je helpt innerlijke rust te vinden, te concentreren en op krachten te komen.

Ontspannen door tijd en ruimte

Het ontwerp van een kamer is een uitdrukking van individuele prioriteiten. Het combineert functie, esthetiek en het onderzoeken van de architecturale voorwaarden. Niet alleen de meubels en de kleuren bepalen het karakter van een woonruimte, maar vooral ook de vormgeving van de wanden. Laat spiritualiteit in uw wereld en open nieuwe dimensies voor uw kamers.

Creëer bewust je eigen leven

Boeddhistische motieven dragen bij aan een feel-good sfeer die je automatisch ontspant wanneer je de kamer binnenkomt. Ervaar hoe de afbeelding van Boeddha, die concentratie, kalmte en ontspanning in zijn gelaatstrekken combineert, overgaat in je eigen stemming. Dagelijks omgaan met de bewust gekozen decoratie heeft een positief effect op je eigen levenskwaliteit. Ze geven je kamer iets heiligs en geven tegelijkertijd richting aan je eigen levensenergie.

Afbeeldingen, posters, muurstickers

De warme, lichte tinten harmoniseren en balanceren. Kies tussen muurstickers, canvas of posters van hoge kwaliteit om het meeste uit uw ruimte te halen. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar: Ben je dol op de vroege Boeddhabeelden uit India of wil je graag een Boeddhabeeld uit Thailand in je kamer halen. De uitgebalanceerde vormgeving van de gelaatstrekken en de geconcentreerde houding van de meditatie hebben een kalmerende en balancerende werking. Maar Boeddha heeft niet alleen een contemplatieve kant, maar staat ook voor levensvreugde. Met een lachende Boeddha als glasschilderij komt er vrolijkheid in huis.

In stilte ligt kracht

Het boeddhisme is sinds de 20e eeuw een integraal onderdeel geworden van de Europese manier van leven. De zoektocht naar rust, zelfontdekking en een balans in het hectische leven van alledag leidt velen natuurlijk tot een levensstijl die eenvoud, schoonheid en mindfulness combineert. Dagelijkse yogaoefeningen, bewuste voeding en mindful omgaan met elkaar staan ​​in veel van hun leven centraal. Een van deze essentiële vragen is het ontwerp van uw eigen vier muren.

Ontwerp bewust je eigen ruimte

Hoe willen we leven? Wat doet een kamer met ons? Hoe structureren we onze dagelijkse routines? Feng Shui en Wabi-Sabi zijn slechts twee concepten die steeds meer aandacht krijgen in interieurontwerp en in het duurzaam inrichten van ruimtes. Er is meer aan de inrichtingsstijlen dan alleen mode. Feng Shui en Wabi-Sabi verwijzen naar levenshoudingen en geven je structureel advies bij het opzetten en ontwerpen. Een fotobehang van Boeddha kan een hele kamer compleet transformeren. U kunt eenvoudige middelen gebruiken om spanningen te harmoniseren en in evenwicht te brengen.

Spiritueel leven in het hier & nu

Decoratieve accessoires zoals wandklokken en houten decoraties verwijzen naar hun eigenlijke functie en tegelijkertijd overstijgen het. Je ervaart hoe tijd weer zijn eigen dimensie wordt door het beeld van Boeddha, dat je bewust waarneemt. Een sleutelbord met een Boeddha verwelkomt je thuis of laat je de dag beginnen met een energieke begroeting.

Energetisch versieren

Iedereen die het stimulerende effect van krachtplekken heeft ervaren, wil er meer van. Maar niet iedereen heeft het geluk om in de bergen, aan zee of in de buurt van een waterval te wonen. Uw eigen kamers kunnen echter worden ontworpen volgens energetische aspecten. De basisstructuren met hun heldere lijnen, de materiaalkeuze, het bewuste gebruik van stoffen en licht geven uw ruimtes warmte en energie. Wanneer je een boeddhistisch heiligdom binnengaat, voel je de grootsheid en prachtige uitstraling die uitgaat van een centraal Boeddhabeeld. Als je je ogen sluit, kun je je deze indrukken levendig herinneren. Breng ze in je dagelijks leven en ontwerp bewust je eigen krachtplek met Boeddha decoratie.

Energiespots instellen

Je kunt behang, wanddecoraties of muurstickers met Boeddha gebruiken. Kies een voorstelling die harmonieert met de ruimte, je meubels en je innerlijke houding en creëer een sfeer die individueel maar toch overstijgend is. Ervaar hoe een ruimte een blijvende positieve invloed op je heeft. voorjaarsmoeheid? winterblues? Spanning? Laat het allemaal achter. U kunt uw batterijen opladen en in een goed humeur zijn op uw eigen krachtplek. Met een blik op de mediterende Boeddha vind je jezelf en met een diepe ademhaling heb je je innerlijke balans teruggevonden.

Geef energie aan je ruimte

Niet elke kamer is perfect, niet elk uitzicht is een bron van vreugde, maar met bewust ontwerp en een beetje fantasie kun je de uitstraling van elke kamer positief beïnvloeden en krachtig opladen. Privacyfolies en raamdecoraties schermen af, zorgen voor privacy en laten de energie in de ruimte stromen. Ervaar hoe het licht een raamsticker met een Boeddha verlicht. De uitstraling raakt je diep van binnen en wordt automatisch overgebracht naar je bewustzijn. Een glimlach vult je en verandert je humeur op een positieve manier.

Oefenruimtes, studeerkamers en privéretraites

Privéruimtes, praktijkruimtes of kantoor- en werkruimtes kunnen door een harmonieuze inrichting een enorme uitstraling krijgen. Je stelt niet alleen esthetische normen, maar ook blijvende impulsen voor je werk. Concentratie, rust en vriendelijkheid zijn de componenten die een Boeddhabeeld uitstraalt en die zich zowel zakelijk als privé krachtig hebben bewezen. Stoorvelden kunnen worden gecompenseerd door vitale bronnen in de ruimte. Je hebt ineens een heel ander gevoel als je de kamer binnenkomt en de kamer in een nieuwe dimensie ervaart. Open uw woon- en werkomgeving door harmonie en schoonheid met passende decoraties.

Concentratie door details

Minimalisme is een nieuwe inrichtingstrend die steeds meer mensen aantrekt. Kleine ruimtes in steden, tijdelijke verblijven, interne en externe mobiliteit zijn criteria die pleiten voor vastgelegde beperkingen bij het ontwerpen van ruimtes en tegelijkertijd de ontwerphorizon verbreden. De focus wordt verlegd van te veel naar een bewuste selectie van minder, hoogwaardige decoratie- en inrichtingsartikelen. Klasse in plaats van massa heeft een gunstig effect op de buiten- en binnenruimte. De orde die je creëert voor de hele ruimte wordt een spiegel van de innerlijke netheid en reflecteert tegelijkertijd terug. Met een spiritueel interieur start je een positieve spiraal waarin binnen en buiten elkaar aanvullen en versterken.
Ervaar hoe je kamer wint en begint te schitteren door boeddhistische motieven. Ervaar hoe uw interieurontwerp een stimulerend effect heeft op bezoekers en een blijvend positief effect heeft op de werksfeer. Kies uw decoraties volgens de ruimte en breid ze uit in harmonie met uw meubels en uw favoriete behang. Je zult versteld staan ​​hoe het karakter van je kamer in een mum van tijd verandert.

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Filter
subcategorieën
Test
Chat