Koffie & Thee

146 Artikelen
Filter

Wanddesign met je favoriete drankje


Wat is er lekkerder dan een geslaagde dag te beginnen met een dampende, heerlijk geurende kop koffie? Of om 's middags te genieten van de heerlijke aroma's van de unieke warme drank met cake? Het lijdt geen twijfel: zonder koffie zou het leven armer zijn in termen van een onmiskenbare smaakbeleving en een genot voor alle zintuigen. Maar wat te doen als de laatste slok is genomen en de koffiekop in de vaatwasser is verdwenen? Dit is precies waar het uur van muurstickers, wanddecoratie en fotobehang met een koffiemotief om de hoek komt kijken. In plaats van te rouwen om het gevoel van welzijn dat gepaard gaat met drinken als je geen koffie drinkt, kun je de herinnering aan heerlijke koffiegenot permanent in je huis vastleggen met een passend wanddesign. Stap je een keuken binnen met een koffiemuurschildering, dan word je vanzelf wakkerder en ga je in de woonkamer zitten met veelbelovende koffiebonen aan de muur, dan voel je direct hoe de spanning van de afgelopen uren van je af smelt. Wilt u uw enthousiasme voor koffie aan de buitenwereld laten zien? Natuurlijk springen tatoeages of behang met een passend motief meteen in het oog van uw bezoekers. Koffieliefhebbers onder elkaar - dit creëert een goede basis voor bevredigende gesprekken.

Het juiste motief voor uw koffiewandontwerp

Als je als die-hard koffieliefhebber geïnteresseerd bent in manieren om je keuken, eetkamer of andere kamer een bijzonder decoratief accent te geven, dan is een motief in verband met de cafeïnehoudende warme drank een goed idee. Zeker in tijden van toenemend enthousiasme voor koffie en de talrijke onderzoeken die de positieve effecten van koffieconsumptie rapporteren, is het zinvol om je eigen vier muren te verfraaien met een modern koffiestatement of foto. Maar welk motief moet het specifiek zijn? In principe heb je de keuze tussen pure beeldmotieven, sprekende teksten met een min of meer humoristische boodschap en een combinatie van deze twee elementen. Afhankelijk van de indruk die u wilt dat uw decoratie uitstraalt, zijn er verschillende ontwerpen beschikbaar:

Foto's met een fotomotief: wekt de aanblik van verse koffiebonen de associatie op met puur welzijn? Staat een koffiekopje in jouw beleving voor stressvrije momenten of een krachtige start van de dag? Dan moet je deze ideeën permanent uitbannen met fotomuurtattoos of foto's op je muren. Bij de koffiefoto's voor aan de muur komen de twee motieven "bonen" en "kopje" duidelijk op de voorgrond. Talrijke varianten bieden u een vrije keuze tussen verschillende accenten.

Een collage van verschillende fotomotieven boeit vooral de kijker. Als bijvoorbeeld verschillende werktuigen van een barista bij elkaar komen, is de cafésfeer verzekerd.

"Een geeuw is een stille kreet om koffie!" - zo'n humoristische, provocerende spreuk of het simpelweg benadrukken van de voorkeur voor de warme drank tovert niet alleen een glimlach op de gezichten van uw gasten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u een muurtattoo met koffieletters in scène zetten als stijlvolle hommage aan uw favoriete drankje of als uiting van uw vernieuwende, vrolijke en brutale woonconcept. Als je van meer diepgang houdt, kun je ook kiezen voor een lijst met verschillende soorten koffie. Zo'n wandontwerp stimuleert het lezen en bevordert de anticipatie op de warme drank.

Een klassieker die een speciale vermelding verdient, is natuurlijk de koffieuil. Met dit motief kunt u uw voorkeur voor aromatisch genot op een licht speelse maar toch elegante manier uitdrukken.

Wilt u het genot van koffie combineren met moderne kunst? In dit geval zijn schilderijen die het onderwerp oppikken ideaal. Het maakt niet uit of de combinatie van melk en het aromatische oppeppertje in de vorm van twee personen voor opwinding zorgt of dat een geschilderd café uitnodigt tot dromen, het artistieke effect is altijd uniek.

Met getekende motieven kunnen immers ook vrolijke, lichte accenten worden gelegd in combinatie met passende letters. Van "koffie roddels" tot het cafeïnemolecuul, je hebt een breed scala aan opties.

Behang, muurtattoo, foto of spatscherm? Zet de toon voor koffiemotieven

Als het juiste motief eenmaal is gevonden, is het belangrijk om de juiste vorm van koffiedecoratie voor uw huis te vinden. Als je een hele wand in koffie-look wilt ontwerpen, is de beslissing eenvoudig: behang zorgt voor een geheel nieuw gevoel van ruimte. Naast zelfklevend fotobehang kun je ook kiezen voor een slijtvast vliesbehang uit vele varianten. Als het daarentegen gaat om de vormgeving van bepaalde wandoppervlakken en -secties, kunnen zowel muurtattoos als canvas- of glasfoto's worden overwogen. Een tatoeage heeft als voordeel dat deze zeer flexibel kan worden aangebracht en indien nodig weer kan worden verwijderd. Dankzij de dunne folie ziet het voltooide werk er ook uit alsof het op de muur is geschilderd - en steekt het er niet vanaf. Met plaatjes op het scherm of van glas daarentegen zet je opvallende accenten. Dankzij de meegeleverde muurbeugels bevestig je deze decoraties ook gemakkelijk. Als de koffiedecoratie ook een praktische functie moet vervullen, zijn spatschermen met een bijpassend motief een aantrekkelijke keuze. Geplaatst achter het fornuis of de gootsteen, combineren ze esthetiek en functionaliteit.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat