Verzenden

Wij verzenden met DPD, bij bestellingen van een groot formaat per transportbedrijf.

Levertijden

Voor levering kun je van ca. 5 tot 7 werkdagen uitgaan. Voor XXL pakketten die met een vervoersbedrijf worden geleverd kan levering langer duren dan 7 werkdagen. Het transportbedrijf belt je om een leverafspraak te plannen als het een XXL pakket betreft. We verzenden alles vanuit ons productiecentrum in Duitsland. Rond feestdagen kan dit iets langer duren. Na verzending van je bestelling ontvang je de tracking gegevens. Kleinere zendingen, bijvoorbeeld posters van 24x30 cm, worden per briefpost verstuurd. Hier ontvang je geen trackinginformatie voor. Let op, de levertijden zijn altijd indicatief. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

levering land Alle artikelen Keukenachterwanden
Nederland, België, Luxemburg € 4,99 € 7,99
Denemarken, Frankrijk, Italië, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden € 9,99

Let op: voor een aantal artikelen geldt een XXL toeslag voor verzenden ivm de hogere transportkosten voor deze maten, waarvan wij een groot deel voor onze eigen rekening nemen. De exacte verzendkosten zijn altijd bij het desbetreffende artikel te vinden en in uw winkelmandje. Selecteer de juiste afmeting en de juiste verzendkosten zullen getoond worden.

Houd er rekening mee dat wij geen invloed op de levertijden van pakketten hebben, hiervoor zijn wij afhankelijk van GLS.

Feestdagen en acties

Let op dat rondom de feestdagen en specifieke acties (zoals bijvoorbeeld Black Friday, Koningsdag etc.) de levertijd wat langer kan zijn. Vooral de post bezorgbedrijven hebben in die drukke periodes wat langer nodig om alle bestellingen te verwerken. Hou alsjeblieft altijd goed je tracking gegevens in de gaten.

Grote wanddecoraties worden verzonden per transportbedrijf.

Grote pakketten worden verstuurd per vervoersbedrijf. Levering hiervan kan langer in beslag nemen dan 6 werkdagen. De verzending per transportbedrijf vindt plaats van maandag tot vrijdag. Let op dat wij geen extra kosten voor onze rekening nemen voor voorkeuren welke jij doorgeeft (bijv. bezorging op een door jouw gewenst tijdstip). Indien je dit soort voorkeuren hebt, zijn de kosten voor jouzelf.

De transporteur neemt telefonisch contact met je op om je te informeren over het bezorgmoment - het is dus belangrijk een telefoonnummer door te geven waarop je goed bereikbaar bent. Als de afspraak is gemaakt, bestaat de mogelijkheid dat er een kleine vertraging optreedt, hou hier rekening mee.

Als je het pakket ontvangt dien je het goed te controleren op eventuele beschadigingen. Als er een beschadiging is vraag dan een geschreven bevestiging van de bezorger. In het geval van een grote beschadiging raden we je aan het pakket te weigeren. In beide gevallen dien je ons per e-mail te informeren met daarbij, indien mogelijk, een foto van de beschadiging.

 

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Bij pakketten groter dan 100 cm (behalve muurstickers) zijn de retourkosten zeer hoog omdat deze aan u geleverd zijn per vervoersbedrijf en deze ook per transportbedrijf geretourneerd moet worden. Houdt u hierbij rekening met kosten van circa €100,-. Maak daarom een weloverwogen keuze wat u bestelt zodat u geen onnodige kosten kwijt bent aan retourneren. Het adres voor retouren is alleen een postadres en dus dient u het pakket per post op te sturen.

Wij zijn er om jou te helpen. Als je vragen hebt, kun je te allen tijde contact opnemen via email [email protected]

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Test
Chat