Onze levertijden tijdens de lockdown

Onze medewerkers willen niets liever dan keihard werken om jouw bestelling tijdig te kunnen versturen, maar gezondheid gaat boven alles. Hierdoor duurt de productie van jouw bestelling langer dan we zouden willen. Momenteel kun je uitgaan van een levertijd van circa 10-12 werkdagen. We vragen je begrip hiervoor. 

We doen ons best
We vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. We maken 95% van onze producten zelf en hier zijn veel mensen voor nodig. Mensen die net als jijzelf met de handen in het haar zitten tijdens de lockdown. Iedereen heeft het zwaar. Laten we respect hebben voor elkaar en niet uit het oog verliezen dat er belangrijkere dingen zijn in de wereld dan zo snel mogelijk een bestelling ontvangen :)

Worth the Wait
Ook de postbedrijven hebben het drukker dan ooit door de ongekende drukte online. Hierdoor kan de levering van een pakket langer duren dan gebruikelijk, maar weet alsjeblieft dat overal hard gewerkt wordt om jouw pakket zo snel als mogelijk te bezorgen. Straks heb je jouw prachtige wall-art in huis en kun je er jaren van genieten. Dat is zonder twijfel 'worth the wait'.

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout
Filter
Behang