Onze levertijden in januari 2021

De feestdagen zijn weer voorbij en een nieuw jaar is begonnen. Helaas is Corona de wereld nog niet uit en ondanks dat we hard werken om jouw pakje op tijd te kunnen versturen, hebben we nog steeds te maken met de uitdaging van alle bestellingen moeten verwerken met minder mensen. Daarnaast zijn de meeste fysieke ook nog winkels gesloten, wat de druk op online bestellingen enorm vergroot.

Onze medewerkers willen niets liever dan keihard werken om jouw bestelling tijdig te kunnen versturen, maar ook moeten we onze productiemedewerkers de veiligheid bieden door thuis te blijven bij de minste klachten. Hierdoor kan het voorkomen dat de productie van jouw bestelling wat langer duurt dan we zouden willen. We vragen je begrip hiervoor. 

Wij doen ons best, help je ons mee?
Door de enorme drukte heeft ook onze klantenservice het drukker dan ooit. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt om iedere vraag spoedig te beantwoorden, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. We hopen dat het jou wat waard is om even te wachten op je mooie aankoop. 

Pakketten zijn langer onderweg
Ook de postbedrijven hebben het drukker dan ooit door de ongekende drukte online. Hierdoor kan de levering van een pakket langer duren dan gebruikelijk, maar weet alsjeblieft dat er hard gewerkt wordt om jouw pakket zo snel als mogelijk te bezorgen.

 
 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout