Oude Meesters

268 Artikelen
Filter

Oude Meesters


Er zijn beroemde schilders wiens werken tot op de dag van vandaag kunstliefhebbers over de hele wereld blijven bekoren. Of het nu gaat om Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Leonardo da Vinci of Claude Monet, al deze beroemde kunstenaarsnamen en nog veel meer hebben een blijvende invloed gehad op de kunstwereld. De oude meesters kwamen voort uit verschillende kunsttijdperken. Als men spreekt over oude meesters, dan bedoelt men kunstenaars uit de Italiaanse renaissance, de barok, Nederlandse en Vlaamse schilderkunst, Spaanse en Franse schilders en oude Duitse meesters.

Het lijdt geen twijfel dat de sterren een adembenemende en waardevolle schat voor het nageslacht hebben achtergelaten. Velen van ons kunnen de echte schilderijen echter niet in onze woonkamer hangen vanwege de hoge kosten. Gelukkig is er Wall Art, een winkel die reproducties van de legendarische kunstwerken in verschillende vormen aanbiedt. Of het nu gaat om glasfoto's, fotobehang, posters, canvasfoto's of muurstickers, bij ons hoeft u niet diep in uw zak te graven voor de sieraden.

In ons repertoire vind je een aantal bekende oude meesters

Wilt u uw interieur meer karakter geven en glamoureuze accenten leggen? De ingenieuze kunstposters van Gustav Klimt creëren een geheel nieuw gevoel van ruimte. De Oostenrijkse schilder Gustav Klimt was met zijn werk een van de belangrijkste en bekendste vertegenwoordigers van de Art Nouveau-schilderkunst.

Met het portret van Adele Bloch-Bauer creëerde het uitzonderlijke talent een portret van een bijzondere soort.De kunstenaar verrijkte zijn olieverfschilderij met bladgoud en zilver. Klimt gebruikte deze bijzondere schildertechniek in meerdere schilderijen. Ook zijn bekendste werk DER KUSS uit 1907 hebben we in ons assortiment. Als je je thuisretraite in art-deco- of art-nouveaustijl wilt ontwerpen, kun je niet om de kunstposters van Gustav Klimt heen.

Edvard Munch is bekend bij iedereen die met beroemde moderne kunstenaars te maken heeft. De Noorse schilder wordt beschouwd als een pionier in het moderne kunsttijdperk. In 1893 ontwierp de schilder zijn beroemdste werk DE SCHREEUW. Hij slaagde zo goed in dit schilderij omdat hij al zijn gevoelens in dit deel van de foto interpreteerde. De vertekende zonsondergang en de grimas zijn een weerspiegeling van hemzelf.Tijdens een avondwandeling kreeg hij een angstaanval, die hij in dit schilderij probeerde te verwerken. Het artistieke genie had ook andere expressieve beelden in petto.

De Nederlandse schilder Rembrandt van Rijn wist veel van kunst. Hij was een van de belangrijkste barokschilders van Europa en liet een gigantische erfenis na aan het nageslacht. Tot Rembrandts beroemdste werken behoren DE NACHTWACHT, DE ANATOMIE VAN DRUK TULP en DE MAN MET DE GOUDEN HELM. Hij hield ervan om dramatische historische foto's te schilderen. Ja, de oude meester was ook geïnteresseerd in landschappen, genretaferelen en stillevens.

Ook kunstafdrukken van expressionistische schilders en pioniers van de abstracte kunst zoals Wassily Kandinsky, August Macke, Franz Marc of Paul Klee ontdekt u hier in de rubriek OUDE MEESTERS. Je komt muurschilderingen tegen die persoonlijke gedachten en emoties op een unieke manier uitdrukken. Als je op zoek bent naar een kleurrijke blikvanger, zit je goed met deze kunstposters.

Oude meesters geven je interieur een sfeervolle uitstraling

Met deze buitengewone kunstwerken heeft u de mogelijkheid om indrukwekkende blikvangers te creëren. Wanneer je kleurrijke muurschilderingen gebruikt, verander je de visuele uitstraling van een kamer enorm. Om de aandacht te vestigen op dat kenmerk in de kamer, kunt u overwegen om slechts één accentmuur te decoreren met een expressionistische kaart. Als je te veel van deze kunstafdrukken kiest, zullen kijkers zich overweldigd voelen door de ruimtelijke achtergrond.

Als je de voorkeur geeft aan iets subtielers, kies dan voor muurschilderingen die passen bij de kleur van bestaande meubels en inrichting. Of je zoekt een geschikte tegenhanger voor jouw inrichtingsstijl. Witte meubels, lichte gordijnen en een donkere art print van Jan Vermeer op acrylglas met daarop het meisje met de parel zouden elkaar perfect aanvullen.

Kunstdrukken van oude meesters zijn over het algemeen veelzijdig. Het maakt niet uit of je leeft in de geest van vintage, shabby chic, maritiem of Japandi. De motieven zijn zo veelzijdig dat ze zelfs in het modernste woonensemble kunnen worden geïntegreerd. Ook is er een ruime keuze aan materialen. THE YELLOW COW van Franz Marc als fotobehang zorgt absoluut voor een nieuwe leefruimte-ervaring. Houten afbeeldingen die Van Goghs beroemde AMANDELBLOESEM projecteren, barsten niet alleen van natuurlijke levendigheid, maar wekken ook zeker uw verlangen om te decoreren.

De prachtige kunstdrukken toveren in een handomdraai een indrukwekkende woonsfeer tevoorschijn en verfraaien kamers sfeervol. Het zou ons niet verbazen als je op een dag zelf een penseel oppakt bij het zien van deze artistieke muurschilderingen.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat