Voorjaar

104 Artikelen
Filter

Lentedecoratie - verkwikkend als een licht briesje


Als de winter ten einde loopt en de lente begint, bloeien de bloemen en bomen buiten en ook bij de mensen voel je het nieuwe seizoen heel duidelijk. Een speelse lentedecoratie is ideaal voor het interieur van je appartement of huis, waarmee je dit seizoen kunt verwelkomen. De verschillende ontwerpen voor de entree, de slaapkamer of de woonkamer betoveren en een ontspannen sfeer creëren waarin je altijd met plezier zult vertoeven. Maar de individuele wanddecoraties zijn niet alleen bijzonder geschikt voor deze kamers, maar ook voor op kantoor, de kinderkamer en de eethoek. Zo kun je de lente verwelkomen met een mooie magnoliatak of een glimlach toveren op het gezicht van je familie of gasten met de canvas print. De gedetailleerde afbeeldingen overtuigen met een grote verscheidenheid en zo kunnen de muurstickers met vlinders in de slaapkamer worden bevestigd, terwijl de kersenbloesemtak muursticker de entree van uw huis verfraaien kan. Er zijn zulke illustraties, evenals de canvasfoto met de gebouwen van de stad of het speelse reekalfje, wiens dromerige uiterlijk je zal boeien. Of wat dacht je van de poster van het grappige konijn of het canvas schilderij van de kersenbloesems? Wat in Japan een lange traditie heeft en mensen inspireert, werkt ook ontspannend in je huis. Maar er zijn ook vele fotobehangen en wandcirkels lente, waarmee je thuis even op adem kunt komen na een lange en vermoeiende werkdag. Trakteer uzelf op deze exclusieve decoratie voor de lente en fris uw huis ermee op. Het is het waard.

Muursticker kersenbloesemtak voor een speelse sfeer

Het moet speels, veelzijdig en gemakkelijk te combineren zijn met het meubilair - de kersenbloesem tak muursticker vervult deze wensen. De kersenbloesem, die oorspronkelijk uit Japan komt en daar sakura wordt genoemd en die zijn plaats heeft in het seizoensritme, staat voor de dageraad en de komst van het eerste warme seizoen van het jaar in het land van de glimlach. In de woonkamer kun je deze foto op canvas in groot formaat achter de bank hangen of, in kleiner formaat, de entree van je huis opfleuren. De delicate roze bloemen roepen een romantische sfeer op en herinneren je eraan dat de sneeuw en kou nu voorbij zijn. Je kunt de kamer van je zoon of dochter ook opfleuren met een muursticker met daarop lentebloesems en de naam van je kind. Deze wanddecoraties zijn er in verschillende frisse en leuke kleuren om de kinderkamer mee op te fleuren. Een echte klassieker is ook het voorjaarsbehang, waarop talloze bloeiende bomen te zien zijn. Gezelligheid en comfort zijn belangrijk wanneer u kiest voor zo'n lentedecoratie waarmee u de kamers in uw huis wilt verfraaien. De lente komt eraan en sneeuw en kou behoren tot het verleden. De verschillende motieven zijn zeer gedetailleerd en kunnen dankzij de traditionele uitstraling in vrijwel elke ruimte worden gebruikt. Je kunt kiezen voor een echt fotobehang, maar ook voor speelse tekeningen die niet alleen mooi staan ​​in de kinderkamer. Met al deze muurstickers maak je een stijlvolle keuze.

Fotobehang voorjaar voor een feel-good sfeer

Veelzijdigheid is de troefkaart bij het lentebehang, want de weelderige groene weiden en de bloeiende struiken en bloemen zorgen voor een sfeer van welzijn in je eigen vier muren. De struiken zijn zo levendig ontworpen dat je de indruk hebt dat je er middenin zit. Bijzonder praktisch zijn de modellen met een speels design die je ook als achterwand in de keuken kunt gebruiken. Tomatenspatten zijn in een mum van tijd weggeveegd en alles blijft schoon en opgeruimd. Dergelijke achterwanden verfraaien je keuken en zijn ook nog eens heel praktisch. In zekere zin sla je twee vliegen in één klap. Maar je kunt ook kiezen voor een kleurrijke muurtattoo, die je vervolgens bevestigt in de kinderkamer. Of wat dacht je van de afbeeldingen op plexiglas, waarmee je visueel en functioneel een statement maakt? Dergelijke ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u zelf kunt beslissen of u een groter of kleiner gebied met dit motief of een andere afbeelding wilt verfraaien. Op de afzonderlijke illustraties zijn sterke kleuren te zien, evenals de klassieke tinten. Maar de lente straalt je tegemoet in al zijn vormen en kleuren. In de slaapkamer kun je een canvas schilderij met een amandelbloesem of met de romantische kersenbloesems achter het bed bevestigen en je slaapt lekkerder. De muursticker vlinders ziet er ook nog eens heel elegant uit, omdat de vele felle kleuren en het speelse design een rustgevende en ontspannende werking hebben. Met dit of een ander motief maak je de juiste keuze voor je huis.

Muurstickers met vlinders met ingebouwde feel-good factor

Na een lange werkdag is het tijd om thuis te ontspannen en de voeten omhoog te leggen. De muurstickers met vlinders zijn hiervoor ideaal, omdat deze klassieke motieven hun magie uitstralen en direct een rustgevend effect hebben. U kunt kiezen tussen gedempte tinten of eerder sterke kleuren waarmee u uw woonkamer, slaapkamer of hal wilt verfraaien. De poster met de twee kleurige vogels in de lente zorgt voor ontspanning in de gang en de muursticker met de lentebloesems en vlinders in de woon- of slaapkamer staat als een rots in de branding van het hectische leven. Daaronder kun je dus zitten en genieten van het tv-programma of slapen en bijkomen van de stress van de dag. De afzonderlijke illustraties zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afhankelijk van het model kunt u zelfs de kleur van het motief kiezen. Of het nu gaat om een ​​grappig konijn, speelse kersenbloesems of de rustgevende amandelbloesems, deze lentedecoratie maakt dromen waar en geeft je ontspanning. De gedetailleerde posters en fotobehangen spreken hun eigen taal, omdat ze met veel kleuren en heel verschillende afbeeldingen de naderende lente aankondigen. Maar ook als de lente al is aangebroken, zijn dergelijke lentedecoraties perfect voor in huis, want ze zijn als een anker in de branding. Voor elke kamer in je eigen vier muren is er een passende lentedecoratie. U kunt elke kamer een heel individuele flair geven. Kies voor deze veelzijdige klassiekers, fris je huis op met dergelijke motieven en je voelt je meteen thuis.

 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Filter
Categorieën
Test
Chat