Accessoires

691 Artikelen
Categorieën
Filter

Ideeën voor tuindecoratie

In het zomerseizoen breng je meer vrije tijd door op het terras en in de tuin dan binnen in huis. Des te belangrijker is het om mooie meubels voor de zithoek buiten te hebben. Elegante tuintafels met mozaiek steentjes kun je afzonderlijk of met de bijpassende tuinstoelen online bij wall-art bestellen. Creëer een gezellig hoekje onder een boom, bij de fontein of tuinvijver met de elegante bistroset. De tafel en stoelen zijn 100% weerbestendig.

De decoratieve boeddha beelden fleuren je balkon op of een saaie hoek in de tuin of op het terras. De boeddhabeelden zijn verkrijgbaar in wit, grijs, zwart of glinsterend goud. Grote sculpturen kunnen 's avonds decoratief worden verlicht met solarlampen. Kleurrijk verlichte figuratieve tuindecoraties zijn zeer aantrekkelijk. Alle tuinbeelden kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Zoek geschikte plekjes in de tuin of op het terras voor een of meerdere van de prachtige boeddhafiguren.

Een gehurkte Boeddha uit het Verre Oosten is prachtig vormgegeven. Vreedzaam glimlachend, met gesloten ogen, straalt deze figuur rust en sereniteit uit. De mediterende Boeddha inspireert met een lichte, koperachtige gouden glans. De prachtige tuindecoratie is gemaakt van weerbestendig beton. Een symbool van spiritualiteit uit het Verre Oosten is de zittende, glimlachende Boeddha gemaakt van lichte kunststeen.

Vergeet op warme zomerdagen de kleine gevederde vriendjes niet. Zet een mooi vogelbadje op een schaduwrijke plek in de tuin of op het terras. Met het bloemenpatroon en het vogeltje op de rand is dit vogelbadje ook nog eens een mooie tuindecoratie. De betonnen waterbak is weer- en vorstbestendig.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat