Laatste info m.b.t bestellingen rond de Corona crisis > Klik hier. Je kan veilig je bestelling plaatsen.

Acrylglas Zonneschijn in een Bamboebos - Panorama

Mooi voor binnen of buiten
!

in winkelwagen
Selecteer a.u.b. variant


Product

Product

We kennen allemaal bamboe en iedereen weet dat dit het favoriete eten van de panda is! Wist je ook dat de stam van bamboe in lengte kan variëren van enige centimeters tot meer dan dertig meter, en in diameter van enkele millimeters tot meer dan 25 centimeter? 

De grootste bamboe is de reuzenbamboe die maar liefst 35 meter hoog kan worden en tot 30 centimeter dikke stengels heeft. Bamboe wordt in uiteenlopende klimaten aangetroffen, van koude berggebieden tot hete, tropische streken. 

Bamboesoorten groeien vaak heel snel. De snelst groeiende plant ter wereld is een bepaalde bamboesoort waarvan groeisnelheden van een meter per dag zijn waargenomen! 

Bamboe is de laatste jaren sterk in opkomst als tuinplant. Als je nog geen echte bamboe in jouw tuin hebt, kun je met dit schilderij op plexiglas van een bamboebos de plant toch binnen handbereik hebben. Omdat plexiglas uitermate geschikt is voor buitengebruik is dit schilderij prachtig voor een tuin of terras.

Afbeeldingen op plexiglas (ook wel acrylglas genoemd) zijn van een haarscherpe kwaliteit. Plexiglas is stofvrij én krasvrij en uitermate geschikt voor buitengebruik in de tuin. De wanddecoraties van wall-art zijn van de beste kwaliteit. Van de plexiglasschilderijen kun je jarenlang plezier hebben. De schilderijen verkleuren niet, zelfs niet buiten. Een afbeelding op plexiglas oogt haarscherp en de kleuren zijn helder en intens.

Je kunt zelf kiezen of je jouw plexiglas wanddecoratie geleverd wilt krijgen inclusief of exclusief wandbevestiging. Zo wordt het ophangen wel heel eenvoudig!  


Materiaalbeschrijving

Ons acrylglas van maar liefst 5 mm dik wordt geleverd inclusief voorgemonteerde wandbeugels. Daarnaast maken wij gebruik van kunststof afstandshouders zodat het lijkt alsof je acrylglas schilderij zweeft op de muur. Deze afstandshouders plak je zelf eenvoudig op de achterkant van het schilderij. Ter bescherming tijdens produktie en transport zit er een beschermfolie op de voorzijde van het schilderij. Deze heeft een groenige waas en dien je voor het ophangen eenvoudig te verwijderen.

Eigenschappen
 • 5 mm dik met scherpe hoeken.
 • Prachtige kleuren door direct printen op het materiaal.
 • Hoge kleurechtheid en kleurverzadiging.
 • Onbreekbaar, XXL afmetingen ook mogelijk.
 • Eenvoudig te bevestigen aan voorgemonteerde wandbevestiging. Door de meegeleverde, zelfklevende afstandhouders een zwevend effect aan de muur.
 • Ook verkrijgbaar zonder wandbevestiging.
 • Wordt geleverd met een eenvoudig te verwijderen plastic folie ter bescherming.

Let op: De beschikbare ophangpunten aan de achterzijde van het acryl glasschilderij dienen allen gebruikt te worden, dit om het gewicht evenredig te verdelen. Het ophangen middels touw, kabels, draad etc. veroorzaakt een te grote (en schuine) kracht op de wandbevestiging waardoor deze los kan komen. Het schilderij dient dus opgehangen te worden aan alle beschikbare wandbevestigingen met schroeven/haken. Wall-Art is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van het niet volgen van deze richtlijn.

Al onze afmetingen worden aangeduid als B x H, dus breedte x hoogte.

Let op: Vergeet niet om de transparante beschermfolie (deze heeft een blauwe gloed) van je schilderij te verwijderen. Deze folie beschermt je schilderij tijdens productie en transport. Haal deze voorzichtig los vanaf een hoekpunt.

Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.

Jouw eigen foto op dit prachtige acrylglas? Dat is natuurlijk mogelijk bij Wall-Art, bezoek eenvoudig onze configurator.Onze wanddecoraties van acrylglas zijn in de volgende afmetingen en bijbehorende gewichten verkrijgbaar.

Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.

 • 60x40 cm

  1,4 kg
 • 100x70 cm

  4,1 kg
 • 120x75 cm

  5,3 kg
 • 150x100 cm

  8,9 kg
 • 200x130 cm

  15,5 kg
 • 80x30 cm

  1,4 kg
 • 100x40 cm

  2,4 kg
 • 120x50 cm

  3,6 kg
 • 150x60 cm

  5,3 kg
 • 200x75 cm (rond)

  8,9 kg

Onderstaande afbeelding en video geven je een indruk van de diverse formaten

Geschikt voor binnen en buiten:

Tip: Kies een maatje groter dan je wellicht van plan was. Een veelgehoorde opmerking van klanten is dat ze achteraf graag een grotere afmeting zouden hebben gekozen om de prachtige wanddecoratie nog prominenter aanwezig te laten zijn in het interieur.

Reviews

Review

We hechten waarde aan uw beoordeling!

Help andere klanten en laat uw beoordeling achter.

Voeg beoordeling toe »
Vergelijkbare artikelen

Vergelijkbare artikelen

Populaire Producten

Populaire Producten

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout