Ieder jaar zijn de feestdagen gezellig druk en werken we hard om jouw pakje op tijd te kunnen versturen. Dit jaar is dat niet anders, maar dit jaar hebben we te maken met de uitdaging van alle bestellingen moeten verwerken met minder mensen.

Onze medewerkers willen niets liever dan keihard werken om jouw bestelling tijdig te kunnen versturen, maar ook moeten we onze medewerkers de veiligheid bieden door thuis te blijven bij de minste klachten. Hierdoor kan het voorkomen dat de productie van jouw bestelling wat langer duurt dan we zouden willen. We vragen je begrip hiervoor. Jij kunt helpen door op tijd te bestellen en niet op het laatste moment. Dat geeft wat meer ruimte.

Wij doen ons best, help je ons mee?
Door de enorme drukte heeft ook onze klantenservice het drukker dan ooit. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt om iedere vraag spoedig te beantwoorden, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. We hopen dat het jou wat waard is om even te wachten op je mooie aankoop. 

Een paar kleine tips

 • - Bestel ruim op tijd. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
 • - Help onze klantenservice door niet te mailen waar je bestelling blijft als er nog geen week na bestellen is verstreken.
 • - Als je de tracking mail hebt ontvangen en er lijkt niets te gebeuren, wees er dan gerust op dat er bij de postbedrijven wel degelijk hard aan jouw pakket gewerkt wordt. 
 • - Controleer je adresgegevens dubbel voor je je bestelling plaatst. Als je postcode of huisnummer fout is doorgegeven, kan het gebeuren dat je pakje retour afzender wordt gestuurd.

Worth the Wait
Als je straks jouw bestelling in ontvangst neemt, zijn wij ervan overtuigd dat het het wachten waard is geweest. Je kunt jarenlang genieten van jouw aankoop bij wall-art.nl en mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelling, ook dan kun je er van op aan dat we dit netjes voor je oplossen. Dank voor je begrip en wees lief voor elkaar. Samen krijgen we de mooiste dingen voor elkaar.


Een bericht van Post NL:


Nieuwsbericht
 
Den Haag, 2 december 2020 – Met meer dan tien miljoen bezorgde pakketten in zeven dagen is het absolute topdrukte bij PostNL. Samen met de webshops doet PostNL er alles aan om de pakketten zoveel mogelijk op de afgesproken dag te bezorgen bij consumenten. Dat lukt ook tijdens deze topdrukte nog steeds in 95% van de gevallen.

De feestdagenperiode verloopt dit jaar onvoorspelbaarder dan voorgaande jaren. De gebruikelijke drukte rond de feestdagen, startend vanaf Black Friday, wordt dit jaar aanzienlijk versterkt door corona. 

Liesbeth Kaashoek, directeur Pakketten & Logistiek van PostNL, zegt: “Ook in deze drukte blijft de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en retailpartners voorop staan. Omdat we geen concessies willen doen aan de coronamaatregelen en ons netwerk goed moet kunnen blijven draaien, passen we op piekmomenten de planning voor het ophalen van pakketten bij webshops aan. Aan consumenten vragen we om, als dat kan, retouren zo veel mogelijk vast te houden tot na Sinterklaas. We bevinden ons in een uitzonderlijke situatie en vinden het vervelend dat we deze maatregelen moeten treffen. Maar alleen zo blijven we in staat om 95% van de pakketten veilig en op de beloofde dag te bezorgen. Dat we daar ook tijdens deze topdrukte in slagen is een enorm compliment waard voor alle PostNL-collega’s.”
 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout
Filter