Ieder jaar zijn de feestdagen gezellig druk en werken we hard om jouw pakje op tijd te kunnen versturen. Dit jaar zal dat niet anders zijn, maar we hebben te maken met de uitdaging van alle bestellingen moeten verwerken met minder mensen. De drukte is al begonnen en zowel november als december zal drukker zijn dan ooit tevoren voor alle online shops.

Onze medewerkers willen niets liever dan keihard werken om jouw bestelling tijdig te kunnen versturen, maar ook moeten we onze medewerkers de veiligheid bieden door thuis te blijven bij de minste klachten. Hierdoor kan het voorkomen dat de productie van jouw bestelling wat langer duurt dan we zouden willen. We vragen je begrip hiervoor. Jij kunt helpen door op tijd te bestellen en niet op het laatste moment. Dat geeft wat meer ruimte.

Wij doen ons best, help je ons mee?
Door de enorme drukte heeft ook onze klantenservice het drukker dan ooit. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt om iedere vraag spoedig te beantwoorden, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. We hopen dat het jou wat waard is om even te wachten op je mooie aankoop. 

Een paar kleine tips

 • - Bestel ruim op tijd. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
 • - Meld je aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van lopende kortingen.
 • - Help onze klantenservice door niet te mailen waar je bestelling blijft als er nog geen week na bestellen is verstreken.
 • - Controleer je adresgegevens dubbel voor je je bestelling plaatst. Als je postcode of huisnummer fout is doorgegeven, kan het gebeuren dat je pakje retour afzender wordt gestuurd.

Worth the Wait
Als je straks jouw bestelling in ontvangst neemt, zijn wij ervan overtuigd dat het het wachten waard is geweest. Je kunt jarenlang genieten van jouw aankoop bij wall-art.nl en mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelling, ook dan kun je er van op aan dat we dit netjes voor je oplossen. Dank voor je begrip en wees lief voor elkaar. Samen krijgen we de mooiste dingen voor elkaar.


 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout