Laatste info m.b.t bestellingen rond de Corona crisis > Klik hier. Je kan veilig je bestelling plaatsen.

Ineens is alles anders. Het leven van ons allemaal staat op zijn kop. De gezondheid van iedereen heeft de grootste prioriteit en daarom ontkomen ook wij als bedrijf er niet aan met minder mensen onze producten te produceren. Er wordt keihard gewerkt, maar door de maatregelen rondom Corona kunnen we helaas maar met een beperkt aantal medewerkers gelijktijdig werken. Dit kan voor vertragingen zorgen bij het maken van jouw bestelling.

We doen er alles aan
Naast de gezondheid van onszelf, die van jou en die van onze medewerkers is het onze prioriteit om de bestellingen zo goed en zo snel mogelijk bij onze klanten te laten bezorgen. Je houdt te allen tijde toegang tot onze website en kunt je bestelling plaatsen zoals je van ons gewend bent. Wat anders kan zijn is de levertijd, omdat we met minder mensen mogen en kunnen werken. We vragen je om begrip hiervoor.

Ook onze klantenservice heeft het drukker dan normaal. Logisch, want er zijn een hoop vragen van klanten. We antwoorden je altijd, maar ook nu kan dit wat langer duren dan je van ons gewend bent. Weet dat we met man en macht werken om de reactietijd zo kort mogelijk te houden.

Veilige levering van jouw pakket
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst en wij deze voor je hebben geproduceerd, geven we deze aan de pakketpost. Ook zij doen er alles aan je pakket zo snel mogelijk bij je te leveren, maar vertragingen zijn mogelijk. De bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij jouw voordeur om fysiek contact te vermijden.

Levering van XXL pakketten
Als je een grote wanddecoratie hebt besteld die groter is dan 120 cm (geen muursticker of behang, maar schilderijen), dan dien je helaas rekening te houden met een langere levertijd. De vervoersbedrijven die je bellen voor de planning van een bezorgafspraak, hebben helaas reeds aangegeven dat er vertraging is bij hen. 

In deze uitzonderlijke situatie willen we graag benadrukken dat wij trots zijn en veel respect hebben voor iedereen die zich voor onze samenleving inzet. Let alsjeblieft op elkaar en help elkaar waar mogelijk. Vergeet ook diegenen niet, die niet om hulp vragen, maar het wel kunnen gebruiken.

Veel dank voor jouw begrip.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout