In maart werd alles anders. Ineens kwam Corona in ons leven en waar we eerst dachten dat dit weer net zo snel achter ons zou liggen als dat het kwam, is gebleken dat we hier met zijn alleen op dit moment mee moeten leren leven. 

Waarom nog steeds last van Corona maatregelen
Je denkt misschien 'Corona is al maanden in ons leven, we mogen weer op vakantie en maatregelen worden opgeheven, dus waarom is er dan toch een vertraging met mijn bestelling'. Helaas hebben we nog steeds te maken met strenge Corona maatregelen in onze productie faciliteit, waardoor we met minder mensen dan gebruikelijk werkzaam mogen zijn in onze productieruimte. Daarnaast is het enorm druk, want veel mensen besluiten hun huis op te knappen nu we met zijn allen veel meer thuiszitten. Kortom, wij moeten meer bestellingen produceren dan gebruikelijk, maar met minder mensen moeten we méér werk verrichten.

We vragen je begrip
Door de enorme drukte heeft ook onze klantenservice het drukker dan ooit. Er wordt 7 dagen in de week gewerkt om iedere vraag spoedig te beantwoorden, maar we vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. We hopen dat het jou wat waard is om even te wachten op je mooie aankoop. 

Worth the Wait
Als je straks jouw bestelling in ontvangst neemt, zijn wij ervan overtuigd dat het het wachten waard is geweest. Je kunt jarenlang genieten van jouw aankoop bij wall-art.nl en mocht er onverhoopt iets mis zijn met je bestelling, ook dan kun je er van op aan dat we dit netjes voor je oplossen. Dank voor je begrip.


 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout