Korting. Wie houdt er niet van? Natuurlijk zijn we allemaal dol op korting en Black Friday is hét weekend waarin je kan shoppen met korting. Je ontvangt 15% korting op ons complete assortiment met code blackfriday20.

Wachten op hogere kortingen heeft geen zin, we geven nooit een hogere korting dan 15%, dit omdat de prijzen bij wall-art altijd laag zijn en de marges dusdanig dat er helemaal niet met gigantische kortingen gewerkt kan worden. De korting kan niet toegepast worden op artikelen die al in de uitverkoop zijn en niet op cadeaubonnen.

De korting achteraf toepassen... De korting met terugwerkende kracht toepassen is helaas niet mogelijk, hoe vervelend dat ook is. Betalingen worden direct verwerkt in onze administratie en dit achteraf wijzigen is administratief gezien onmogelijk. Denk maar eens aan terug gaan naar de supermarkt een dag nadat je je boodschappen hebt gedaan, omdat de koffie ineens in de aanbieding is ;-) zo werkt het helaas niet, dus let er zelf goed op de code ook echt in te vullen vóór je betaalt.

Wij doen ons best, help je ons mee?
Door de enorme drukte hebben we het drukker dan ooit. We vragen je begrip voor het feit dat we niet kunnen toveren. Wees gerust op het feit dat er met man en macht gewerkt wordt om je bestelling zo snel als mogelijk te versturen, maar een mooi product produceren kost ook tijd. Dank voor je begrip.


 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout