Raamsticker Set Schattige Diertjes
Raamsticker Set Schattige Diertjes
  volledig scherm

Raamsticker Set Schattige Diertjes

Een leuke set raamstickers
Art. nr.: fb1076
  • vanaf €19,99

Levertijd ca. 4 - 6 werkdagen
plus verzending & service

voeg toe aan winkelwagen
Toegevoegd
helaas uitverkocht

Deze set raamstickers van een giraf, vogeltjes en wolken is dubbelzijdig en dus zichtbaar vanaf binnen- en buiten. De raamstickers zijn half transparant.

De genoemde afmetingen zijn de afmetingen van het vel waarop de raamstickers worden geleverd. Je kunt de stickers verdelen op jouw raam (of spiegel) zoals je zelf wenst.

Omdat de raamstickers statisch zijn en dus geen lijmlaag, zijn ze heel makkelijk aan te brengen. De stickers zijn op een ander raam weer opnieuw te gebruiken. Erg leuk voor een kinderkamer, babykamer, peuterspeelzaal of kleuterschool. Extra leuk om te gebruiken op een raam aan de voorzijde van je woning of op een raam naast je voordeur. Zo hebben de mensen die langslopen er ook plezier van!  

De raamfoliestickers zijn speciaal gemaakt voor gladde oppervlakken zoals glas en spiegels. Je kunt kiezen tussen niet doorschijnend melkglasfolie of transparante raamstickers. Beiden zijn lichtdoorlatend en vochtig af te nemen.

Eigenschappen raamfolie:

  • hoogwaardige kwaliteit
  • speciaal voor spiegels en glas gemaakt
  • lichtdoorlatend
  • zelfklevend
  • aanbrenginstructie wordt meegeleverd

Let op: Onze raamstickers worden volledig uitgesneden en hebben geen rand eromheen. Verwijder de beschermlaag bij het aanbrengen daarom zo zorgvuldig mogelijk vanuit een scherpe hoek.

Klanten kochten ook


Review (0)

Populaire Producten

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2 Waarschuwing Fout