Laatste info m.b.t bestellingen rond de Corona crisis > Klik hier. Je kan veilig je bestelling plaatsen.
Spatscherm Alu-Dibond Het Duel - panorama
Spatscherm Alu-Dibond Het Duel - panorama

Spatscherm Alu-Dibond Het Duel - panorama

Een spannend gevecht

in winkelwagen
Selecteer a.u.b. variant


Product

Product

Een spannend gevecht tussen twee dieren. Het spatscherm van alu-dibond met zilvereffect is prachtig als spatscherm of achterwand in de keuken. Ideaal voor achter de kookplaat of voor achter de gootsteen. Het geborstelde oppervlak zorgt voor een robuuste uitstraling. Hoe het spatscherm te bevestigen is aan de muur is te lezen in de materiaalbeschrijving.  


Materiaalbeschrijving

 

Onze spatschermen van alu-dibond met zilvereffect hebben de volgende kenmerken:

  • - hoogwaardig bedrukt aluminium van 3 mm dik
  • - oppervlak van geborsteld aluminium met zilvereffect
  • - UV- en weersbestendig en dus geschikt voor binnen- en buiten
  • - breekt niet, krast niet, buigt niet
Houd er rekening mee dat we de richting van het geborstelde oppervlak niet kunnen beïnvloeden

Onderhoudstips
De keukenachterwand kan eenvoudig worden schoongemaakt met allesreiniger. Chemicaliën, schuurmiddelen, harde sponzen of dergelijke zijn niet geschikt voor het schoonmaken van het spatscherm, omdat ze het materiaal kunnen beschadigen.
 
Tip: Het is mogelijk om het alu-dibond spatscherm zelf op maat te snijden. Neem hiervoor een stalen liniaal en een scherp mes. Snijd het scherm aan de achterkant om eventuele krassen aan de voorzijde te voorkomen. Het op maat maken van een spatscherm is op eigen risico. 
 
 
Installatie-instructies
De keukenachterwand kan gemonteerd worden op drie verschillende manieren. Hiervoor kunt u siliconenkit gebruiken wat hitte- en vochtbestendig is. Ook kunt u kiezen voor montage middels klembevestiging (deze kunt u eenvoudig bestellen bij wall-art). Het spatscherm van alu-dibond is tevens aan te brengen met zelfklevend tape wat vochtbestendig is.
 
                               
 Ophangen met wandklemmen
 De levering bestaat uit 4 pluggen, 4 schroeven, 1 inbussleutel en 4 wandklemmen gemaakt van rvs. De afstand vanaf de muur is 16 mm, de diameter van de wandklemmen is 15 mm. Let op de wandklemmen niet te strak aan te draaien, anders kan het scherm beschadigen.
 
 
 
Aanbrengen met siliconenkit
Breng siliconenkit aan in een golvende beweging aan de achterzijde van de keuken achterwand. Plaats het scherm op de gewenste plek en druk deze lichtjes aan en positioneer dan op de goede plek. Druk goed aan als het scherm op de goede plek hangt. Stof en vocht achter het scherm kunnen worden tegengegaan door rondom te kitten.
 
 
                                              Ophangen met zelfklevende tape
Breng de tape loodrecht aan op de achterzijde van het scherm. Zorg ervoor dat er verschillende delen van het scherm goed bedekt zijn met de tape. Let goed op dat het scherm op de juiste plek tegen de muur wordt gedrukt, corrigeren is bij zelfklevende tape bijna niet mogelijk.
Reviews

Review

We hechten waarde aan uw beoordeling!

Help andere klanten en laat uw beoordeling achter.

Voeg beoordeling toe »
Vergelijkbare artikelen

Vergelijkbare artikelen

Populaire Producten

Populaire Producten

Deze afbeelding op diverse ondergronden


Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout