Laatste info m.b.t bestellingen rond de Corona crisis > Klik hier. Je kan veilig je bestelling plaatsen.
Keukenachterwand Pareleffect zwart
Keukenachterwand Pareleffect zwart

Keukenachterwand Pareleffect zwart

Een prachtige keukenachterwand om de keukenmuur te beschermen tegen vlekken
1 Reviews

in winkelwagen
Selecteer a.u.b. variant


Product

Product

Keukenachterwand Pareleffect zwart

Misschien ben je allang uitgekeken op je bestaande tegels in de keuken of heb je gewoon zin in een nieuwe look voor de keuken. Met de spatschermen van acrylglas verander je de uitstraling van je keuken in een handomdraai. De achterwand glanst prachtig en bestaat uit een ondoorzichtig metallic-zilverachtig oppervlak wat het gehele een luxe uitstraling geeft. Het materiaal is niet hittebestendig en daardoor niet geschikt voor gebruik achter de kookplaat. Het spatscherm is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor de bevestiging van de achterwand van de keuken zijn er twee verschillende opties. De benodigde kit kan als aanvullend product worden besteld. De bevestiging moet worden uitgevoerd op een schoon, droog, vetvrij en slijtvast oppervlak. Omdat beide methoden bedoeld zijn voor permanente hechting, kunnen residuen van het gebruikte materiaal worden geproduceerd tijdens demontage of kan het substraat ook worden beschadigd, houd hier rekening mee. Installatie met siliconenkit: Breng de siliconenkit golvend aan op de achterkant van de keukenachterwand. Breng de plaat op zijn plaats, druk deze licht aan en plaats deze in de gewenste positie. Om te voorkomen dat er geen vocht of vuil achter de achterwand komt, kunnen de randen ook worden afgedicht met siliconenkit. Installatie met schuimband:Plaats de siliconen schuimband op de achterkant van het paneel. Verdeel dit in verschillende secties zodat er meerdere bevestigingspunten zijn. Lijm de schuimtape loodrecht op de achterkant van het paneel. Nadat de achterwand van de keuken is geplaatst, is deze moeilijk te corrigeren of te verwijderen.Breng de siliconenkit golvend aan op de achterkant van de keukenachterwand. Breng de plaat op zijn plaats, druk deze licht aan en plaats deze in de gewenste positie. Om te voorkomen dat er geen vocht of vuil achter de achterwand komt, kunnen de randen ook worden afgedicht met siliconenkit.  

Eigenschappen:

 • 4 mm dik acrylglas met parelglans effect
 • niet hittebestendig en daardoor niet geschikt voor achter de kookplaat!
Materiaalbeschrijving

Onze keukenachterwanden gemaakt van acryl met pareleffect hebben de volgende kenmerken:

4mm dik materiaal

met licht glinsterend pareleffect

glanzend oppervlak

 

Achterzijde

met de uitstraling van grijs pareleffect 

Let op:
De acryl parel achterwanden zijn niet hittebestendig. Montage achter het fornuis of achter de kookplaat is niet mogelijk!
 
Onderhoud: 
De keukenachterwand is te reinigen met een zachte doek en een niet agressief schoonmaakmiddel. Chemicaliën, harde sponzen en schuurmiddel is niet geschikt als reinigingsmethode omdat het materiaal hierdoor kan krassen.
 

 
 
Montageinstructie
Er zijn twee mogelijkheden om de keukenachterwand van alu-dibond te monteren. De benodigdheden kunt u naar keus bijbestellen. Als u het spatscherm van aluminium wilt bevestigen tegen de achterwand, zorg er dan voor dat de achterwand schoon is, droog en vetvrij. Let goed op dat het mogelijk is dat de achterwand bij demontage kan beschadigen, dit omdat de bevestiging voor permanent gebruik is bedoeld.
 
De montage met kit
Breng de kit golvend aan aan de achterzijde van de keukenachterwand. Positioneer vervolgens de achterwand op de gewenste plek en druk deze voorzichtig aan. Lijm de achterwand indien nodig. De randen kunnen afgekit worden om te voorkomen dat vocht en stof achter het spatscherm kunnen komen.
 
 
De montage met dubbelzijdige tape
Bevestig de tape loodrecht op de achterkant van de plaat. Zorg ervoor dat u de tape goed verdeeld over de achterzijde voor een betere stabiliteit. Bevestig hierna de achterwand voorzichtig op de wand. Let goed op dat het moeilijk is te corrigeren of te verwijderen. De montage is bedoeld voor permanent gebruik.
Reviews

Review

 5 van 5 sterren
  • 5 Sterren
    
   (1)
  • 4 Sterren
    
   (0)
  • 3 Sterren
    
   (0)
  • 2 Sterren
    
   (0)
  • 1 Ster
    
   (0)
 • We hechten waarde aan uw beoordeling!

  Help andere klanten en laat uw beoordeling achter.

  Voeg beoordeling toe »
van Koen D op 17.08.2019

Oogt mooi en zeer handig te lijmen! Zeer tevreden met het resultaat.

0van0 Mensen vonden dit nuttig.
was deze review nuttig?
Vergelijkbare artikelen

Vergelijkbare artikelen

Populaire Producten

Populaire Producten

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2WaarschuwingFout