Voertuigen Wanddecoraties


Heb je het gevoel dat je het tempo moet opvoeren bij het herontwerpen van je woonidylle? Ontbreekt het aan ideeën maar komt u niet op gang? Je hebt een aantal eerste oplossingen uitgewerkt, maar de geplande route maakt een nogal flauwe indruk?

U wenst meer kracht en een ruimtelijk concept waarbij kijkers zich moeten vastbinden om niet van hun stoel te vallen? Behoort u tot de doelgroep die benzine in het bloed heeft, dan moet u vertrouwen op muurschilderingen waarop voertuigen te zien zijn. Of je nu een motorfanaat, een oldtimerfan of een adrenalinejunkie bent, met deze pittige ontwerpen kom je er zeker uit.

Autoprikkels roepen onverwachte emoties op

Zowel mannen als vrouwen voelen zich aangetrokken tot wielen. Er zijn zelfs mensen die een romantische relatie hebben met hun voertuig. Het maakt niet uit of het een sportwagen, sedan of kleine auto is. Het hangt natuurlijk af van de eerste vonk. Het allereerste moment waarop bestuurder en voertuig elkaar ontmoeten. Autoliefhebbers houden altijd een oogje in het zeil. Liefhebbende fans lezen menselijke gelaatstrekken vanaf de voorkant. De koplampen dienen als ogen, het logo is de neus en het radiatorrooster dient als mond. Gek? Misschien, maar een goed geproportioneerd en elegant voertuig brengt autofreaks echt op gang.

De twee- of vierwielige vriend heeft zich al stevig gevestigd in de hoofden van de kinderen. Kleine jongens vinden het leuk als ze provocerende blikken trekken van de peutergroep voor meisjes, gewoon omdat ze hun rondjes in de zandbak doen in een rood Ferrari-model. Of tuf je zelfverzekerd over het schoolplein met kinderspeelgoed zoals cementmolens, sleepwagens of kippers.

Kortom, bestuurders vallen flauw bij de aanblik van lederen stoelbekleding, verchroomde instrumenten, fraaie houten en metalen elementen van het interieur en sierlijke carrosseriepanelen. Het is dan ook niet gek dat deze pareltjes thuis in de huiskamer geparkeerd staan. Modelauto's hebben allang een vaste plaats gevonden in vitrines, wandkasten en dressoirs. Of het nu gaat om een ​​gedetailleerde VW-kever uit 1955, een replica van de Fiat 500L uit 1968 of een Simson Schwalbe, met name verzamelobjecten komen goed tot hun recht in uw eigen vier muren.

Van voertuigen gaat je hart sneller kloppen

Voorheen hingen foto's van twee- en vierwielige schatjes in de garage of in de kelder. Schema's van gerestaureerde klassiekers en uitgebreid getunede auto's waren het populairst.

Tegenwoordig zijn er reproducties op canvas, aluminium Dibond, hout, posters, fotobehang of glasfoto's in de meest uiteenlopende designs. Inmiddels zijn de wanddecoraties uitgegroeid tot ware kunstwerken. De nieuwste printtechnologieën en hoogwaardige materialen geven de afbeeldingen een briljante kwaliteit en maken ze tot onweerstaanbare blikvangers.

Er is geen reden meer om de exposities in aparte ruimtes te isoleren. Vooral niet wanneer het beeld van de droomauto een gevoel overbrengt alsof de cilinders brullen en de snelheidsnaald schokkend in rode gebieden terechtkomt. Als de art print zo realistisch wordt weergegeven dat je bij het bekijken van de foto zou denken alsof je in de sportstoelen van een Bugatti wordt gedrukt.

Veel auto's en motorfietsen zijn designproducten van topklasse en verdienen het om goed in beeld te worden gebracht. Dankzij het brede scala aan ontwerpen kunnen muurschilderingen met voertuigen eenvoudig in het hele woongedeelte worden geïntegreerd.

Oldtimers die een sterk kleurenspel weerspiegelen, komen het beste tot hun recht in woonomgevingen als shabby chic, retro, vintage of art deco. Historische voertuigen stralen een unieke uitstraling uit. Wanneer onder andere het lakwerk van een klassieke auto als Chevrolet glinstert in de hete zon, dan krijg je van dit tafereel meteen zin om er een ritje in te maken. Amerikaanse sleeën uit de jaren 50 nemen je mee op een heel bijzondere reis door de tijd.De chique oldtimers ruiken naar vrijheid en geven elke muur een nostalgisch tintje.

Het zijn niet alleen oldtimers die weten hoe ze muuroppervlakken op het grote podium moeten zetten. Laten we eens kijken naar de expressieve mogelijkheden die muurschilderingen met voertuigen eigenlijk te bieden hebben.

Illustraties van voertuigen helpen om het appartement te optimaliseren

Muurschilderingen met afbeeldingen van auto's of motoren lijken op kantoor af te wijken van de norm, maar komen ook de creatieve inspiratie ten goede. Door hun verfijnde vormgeving zien de expositiestukken er altijd modern en zeer sfeervol uit. Zwart-wit foto's van krachtige auto's toveren in bedrijfspanden een blikvanger waar niemand aan kan weerstaan. Deze ongebruikelijke decoratieve elementen zorgen voor een opvallend effect boven een bureau.

Zelfs in het entreegebied of in de woonkamer zorgen muurschilderingen met voertuigen voor een indrukwekkende mix van de woonsfeer. Misschien een foto van plexiglas waarop een gestripte rode Cadillac te zien is die al vele jaren in de woestijn heeft geleefd. Of een XXL poster die je meeneemt op een reis door Londen met een taxi en een bus. De poster van Matteo Colombo, die een historische tram in San Francisco voorstelt, straalt veel charme uit.

Zoals je kunt zien, zijn er veel visuele haken om een ​​verfrissende benadering aan je persoonlijke kosmos toe te voegen. Ook in kinderkamers zijn mobiele muurschilderingen een hit. Als je niet van raceauto's en dergelijke houdt, kun je ook overstappen op een heteluchtballon. Vooral een heteluchtballon van MDF (medium-density fibreboard) zorgt voor verbaasde gezichten. Bovendien zorgt deze houten decoratie voor een feel-good sfeer.

 • verzenden vanaf €4,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €4,99.

 • 14 dagen recht van retour

  Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.
Filter
Categorieën
Test
Chat