Bergen

186 Artikelen
Filter

Fantastische berglandschappen bij u thuis


De berg roept! Bergen behoren tot de mooiste landschappelijke hoogtepunten die de wereld te bieden heeft. Dit is niet verwonderlijk, want wanneer de gigantische kolossen de lucht in reiken, voel je je heel klein. Helaas, aangezien niet iedereen de luxe heeft om direct aan de voet van een grote bergketen te wonen, brengt u de berg gewoon naar huis. Wij bieden u een uitgebreide keuze aan bergmotieven, die net dat beetje extra aan uw muur toevoegen.


Waarom bergen? De fascinatie van de bergen

In onze winkel vind je veel verschillende motieven, van voedsel, planten en dieren tot voertuigen, architectuur en skylines. Toch zijn bergen verreweg een van onze meest populaire motieven, omdat ze een unieke fascinatie uitstralen. Het maakt niet uit of de foto's realistisch of abstract zijn. Bergketens zorgen er altijd voor dat we meer willen. Tegelijkertijd doen ze mysterieus en mystiek aan, want wie weet wat er werkelijk op de top is. Men mag niet vergeten dat bergen het verlangen naar vakantie opwekken. Voor velen zijn bergen de ultieme bestemming om te bewonderen of te beklimmen. Als je nu een prachtige bergketen aan je muur hebt, krijg je dat vakantiegevoel elke keer als je ernaar kijkt.


Dit onderscheidt bergmotieven:

 • Ze zijn een heilige plaats in veel culturen
 • Ze stralen een zekere fascinatie uit
 • Ze dragen bij aan rust en ontspanning
 • Ze stimuleren de vakantiestemming
 • Ze zijn er in veel verschillende vormen
 • Ze zijn vooral geliefd bij kinderen

Voor welke kamer zijn bergen geschikt?

Indrukwekkende bergketens passen in elke ruimte. Bergen zijn bijzonder geschikt in de slaapkamer. De reden is dat bergen een zekere rust en ontspanning uitstralen. Je voelt je heel klein, net als je problemen of zorgen. Dit betekent dat u veel rustiger kunt slapen en 's ochtends wakker wordt in een indrukwekkende bergwereld. Maar ook in de kinderkamer mogen bergen niet ontbreken. Kinderen zijn dol op bergen en zouden waarschijnlijk elke berg beklimmen als ze mochten. Met je eigen bergmotief voor thuis kun je je dorst naar avontuur lessen. De ultieme plek voor een bergmotief is echter in de badkamer. Stelt u zich eens voor dat u ontspannen in de badkuip ligt en naar een prachtig bergpanorama kijkt. Je gedachten beginnen te vliegen en je laat de stress van alledag achter je.


Dat was natuurlijk maar een kleine greep uit de mogelijkheden waarbij bergmotieven overtuigen. Aan het einde van de dag bepaal je zelf waar het motief je inspireert en leuk vindt. Het is belangrijk dat u de juiste vorm van motiefweergave kiest. Vooral als de omgeving vrij vochtig is, zoals in de keuken of de badkamer, moet je je toevlucht nemen tot een manier die daar geen probleem mee heeft. Maar niet getreurd, want in ons assortiment vind je een gigantische keuze aan verschillende mogelijkheden. Hierdoor kun je de motieven precies naar wens aanpassen, zodat er elke keer dat je naar de foto's en dergelijke kijkt een glimlach op je gezicht verschijnt.


Eenvoudig en makkelijk: posters, foto's van acrylglas en canvasdoeken

In onze shop presenteren we veel verschillende vormen en interpretaties van het bergthema. U kunt een foto kiezen van een echte berg, een silhouet of zelfs een denkbeeldige berg. In alle gevallen komt de fascinatie in je naar boven. Bergketens zijn vooral populair als poster, omdat een poster het voordeel heeft dat hij snel aan de muur kan worden bevestigd en net zo snel weer kan worden verwijderd. Dus als je het motief wilt veranderen, verwijder je gewoon de poster. Tegelijkertijd maakt een poster tal van verfraaiingsmaatregelen mogelijk, bijvoorbeeld als je hem in een lijst laat. Dit beschermt het ook tegen omgevingsinvloeden.


Een canvas ziet er wat rustieker uit, maar is tegelijkertijd veel indrukwekkender. Doeken bieden veel voordelen, omdat in de eerste plaats het bergmotief haptischer wordt. De grove structuur van het canvas onderstreept het natuurlijke karakter van de bergen, waardoor beide perfect met elkaar harmoniëren. Hierdoor springt het motief direct in het oog wanneer een ruimte wordt betreden. Als u zich daarentegen zorgen maakt over vocht of andere omgevingsinvloeden, moet u een foto van acrylglas gebruiken. Een afbeelding is ingebed achter acrylglas, zodat deze zowel overtuigend als beschermd is. Vooral als u uw keuken of badkamer wilt verfraaien met een kunstwerk, kiest u best voor een foto van plexiglas, zodat deze lang bij u blijft.


Een echte blikvanger: fotobehang en muurstickers

Soms moet het iets meer zijn. Dat weten we, daarom bieden we je naast posters, foto's van acrylglas en canvasdoeken ook andere opties aan. Als je je hele kamer rond het bergmotief wilt inrichten, kies dan voor fotobehang. Fotobehang is helemaal in, want je kunt er een saaie muur mee omtoveren tot een eyecatcher. Gelukkig hoef je niet veel tijd te investeren of zelf met de borstel te zwaaien, je plakt het fotobehang in een paar simpele stappen op de muur. Vind je het niet meer leuk? Je kunt ze natuurlijk net zo snel verwijderen als je een nieuw motief wilt.


Hou je van geometrische vormen, abstracte concepten of eenvoudig minimalisme? Dan zijn onze muurstickers echt iets voor jou. Als je je afvraagt ​​wat het verschil is tussen een muursticker en een muurschildering, dan is hier het snelle antwoord: een muurschildering beslaat de hele muur, van boven naar beneden. Een muursticker daarentegen is alleen een aanvulling op de muur. Vaak worden uitsparingen gebruikt zodat het motief en de muurkleur een harmonieuze relatie vormen. Het aanbrengen van een muurtattoo vereist niet veel tijd of vaardigheid. Wij voorzien u van al het gereedschap zodat u alleen de kleeffolie op de muur hoeft te bevestigen en glad te strijken. De indrukwekkende bergketen straalt je al tegemoet, die je op elk moment weer kunt verwijderen. Je bent dus 100 procent flexibel.


De conclusie

Planten, gebouwen, auto's, bossen of zelfs voedsel? Bij ons vind je een aantal themas, maar bijna geen enkele is zo populair als bergketens en bergen. Ze hebben een heel bijzondere fascinatie die je ontdekkingsdrang aanwakkert. Tegelijkertijd hebben bergen ook een ontspannende en herstellende werking. U vergeet uw problemen met het uitzicht op de hoge toppen en kunt ontspannen na een lange dag. Nu gaat het er alleen om welke vorm van bergmotief je mee naar huis wilt nemen. We bieden posters, acrylschilderijen, canvassen, muurstickers en fotobehang. Wat dat betreft kunt u uw vier muren naar eigen wens vormgeven en ervoor zorgen dat u straks elke dag door het spannende berglandschap wandelt.


 • verzenden vanaf €3,99

  Verzenden binnen Nederland en België al vanaf €3,99.

 • Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u uw bestelling retourneren.

 • Veilig kopen

  Wall-art is aangesloten bij het keurmerk Trusted Shops waardoor u 100% veilig bij ons kunt bestellen.

 • Voor u geproduceerd

  Een groot deel van ons assortiment produceren we zelf. Zo bent u altijd verzekerd van een gloednieuw product.

 • Milieubewust

  We zetten ons actief in voor het milieu en ontwikkelen milieuvriendelijke producten waar mogelijk.

 • Veilig betalen

  Bij ons betaalt u altijd veilig per iDEAL, Bancontact, Creditcard, Paypal of bankoverschrijving.

Filter
Categorieën
Test
Chat