Fotobehang Wijnglazen
Fotobehang Wijnglazen
  volledig scherm

Fotobehang Wijnglazen

Waar proosten we op?
Art. nr.: FT-3317
  • vanaf €49,99

Levertijd ca. 4 - 6 werkdagen
plus verzending & service

voeg toe aan winkelwagen
Toegevoegd
helaas uitverkocht

Er is een enorm aanbod van druiven die allen net iets anders smaken en er iets anders uitzien, maar het echte verschil komt van de verschillende grond en het klimaat in de wijnproducerende landen. Wijn wordt geproduceerd door vele landen over de hele wereld. Spanje,Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Frankrijk en de Verenigde Staten zijn slechts een paarvan de grootste wijn exporteurs ter wereld. Het fotobehang 'wijnglazen' is een fantastische wanddecoratie voor de liefhebbers van dezegeweldige drank, of je nu houdt van gekoelde wijn of niet.

Een rode en een witte wijn - we hebben allemaal onze voorkeuren, maar de meesten van ons houden van beiden op zijn tijd. Wat dacht je van een nieuw behang voor de keuken of eetkamer? Het zal de sfeer direct veranderen, waardoor de kamer comfortabel, stijlvol en trendy aanvoelt. Het is ook zeer geschikt voor een wijnmakerij, een wijnwinkel of een bar. De kleuren zijn werkelijk prachtig.

Materiaal: vlies

Met fotobehang transformeer je een ruimte volledig in een handomdraai. In onze online shop vind je diverse ontwerpen in talrijke stijlen. Voor iedere kamer en voor iedere sfeer is er genoeg keus.

Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk.


Het fotobehang van Wall-Art.nl is een hoogwaardig product. Om het behang te laten passen op jouw muur kun je kiezen uit diverse afmetingen.

Het vliesbehang dient aangebracht te worden met universele behanglijm welke geschikt is voor vliesbehang. Tijdens het aanbrengen van het behang kun je dit nog enigszins corrigeren.

Let op: Voor het mooiste effect bekijk je het behang van een geringe afstand. Van zeer dichtbij bekeken is een licht wazig effect onvermijdelijk.

Let op: Bij nabestellingen kan het voorkomen dat er een minimaal kleurverschil is, dit heeft te maken met het calibreren van de kleuren op de drukmachine. Houdt u hiermee rekening bij het bestellen.

Eigenschappen vliesbehang
  • geschikt voor elke gladde ondergrond waarop behangen kan worden
  • de banen van het fotobehang zijn 48 cm breed
  • bedekt kleine oneffenheden aan de muur
  • direct aan te brengen op de muur, geen wachttijd met lijmen
  • kan 'stotend' aangebracht worden
  • kleurvast, scheurbestenig, lange levensduur
  • Gewicht: 200 g/m²
  • Dikte: 200µ
  • »MADE IN EUROPE«.

Kijk voor een uitvoerige handleiding op onze instructie pagina.

Al onze afmetingen worden aangeduid als B x H, dus breedte x hoogte.

Bestel meteen de juiste accessoires voor het eenvoudig aanbrengen:

Producteigenschappen

Categorie:
Keuken, Drank
Stijl:
Fotografie
Leefruimte:
Keuken, Feestruimte
Kleur:
Bont
Materiaal:
Zelfklevend/VliesReview (0)

Populaire Producten

Goede keuze!

- Er zijn geen artikelen in uw mandje -

Winkel verder
SUCCESS_2 Waarschuwing Fout